x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

27 Ian 2007   •   00:00
IEFTINIRE TACTICA. Petrom da tonul la o ieftinire "tactica" a carburantilor, scazand de azi cu 3 bani preturile la pompele propriilor statii. Noul nivel al preturilor ar putea sa nu reziste mult timp, potrivit specialistilor. Petrolul s-a scumpit in ultima saptamana cu pana la 2 dolari, iar noua reducere a productiei exportatorilor, anuntata pentru luna viitoare, va atrage modificari corespunzatoare si pe piata carburantilor. (A.N. Ionescu)

COSTUL IERTARII. La sfarsitul anului trecut, sefii Societatii Nationale a Lignitului Oltenia (SNLO) si-au cautat iertarea la Manastirea Lainici, cumparand calendare bisericesti in valoare totala de 120.000 lei noi, cu o zi inainte ca Guvernul sa decida anularea datoriilor bugetare ale companiei inregistrate la 31 decembrie 2005. Societatea a fost inclusa de Guvern, pe lista firmelor carora le-au fost anulate datoriile.

REPLICA. Cifra de afaceri realizata de SC Omnivet Impex SRL in 2006 din comercializarea kiturilor de diagnostic pentru pesta porcina clasica s-a ridicat la cca. 60.000 de euro, a declarat Bogdan Nicolae, proprietarul societatii, in replica la articolul "Pesta porcina, o afacere de familie", aparut in Jurnalul National la data de 25 ianuarie 2006. "Aceasta cifra de afaceri a fost realizata la nivel national, in urma castigarii unor licitatii publice deschise", a adaugat acesta. El a mai precizat ca in Romania sunt inregistrate kituri de diagnostic provenind de la trei companii - Institutul Pasteur, Idexx si Cedi, deci el nu e singurul importator/distribuitor.

×
Subiecte în articol: economic