x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

15 Oct 2005   •   00:00
E-PROFIL. Astazi, la ora 13:10, Antena 3 difuzeaza o noua editie a emisiunii E-Profil, realizata de colegul nostru Dan Constantin. Telespectatorii vor putea urmari un interviu cu Siminel Andrei, presedintele Asociatiei brokerilor, despre efectele negative ale impozitarii tranzactiilor bursiere. Maria Grapini, presedintele Federatiei Patronale a Industriei Usoare, explica de ce 2005 va fi cel mai nefavorabil an al exporturilor de confectii si textile, iar Octavian Manastireanu, presedintele Consiliului de Administratie al ARDAF, dezvaluie presiunile care se fac asupra companiilor romanesti de asigurari.

TENGELMANN, IN ROMANIA. Compania Plus Discount, membra a grupului german de distributie Tengelmann, a inaugurat ieri primul sau magazin de pe piata romaneasca, in Bucuresti, urmand ca la jumatatea lunii noiembrie sa deschida 15 magazine. "Magazinul care a fost deschis este unul test. Scopul lui este acela de a testa atat sistemele de transmitere a datelor, cat si cele legate de logistica si aprovizionare", a declarat Ioana Marginean, directorul de marketing al companiei. Valoarea programului de investitii alocat pietei romanesti de Plus Discount pana la finele lui 2006 se ridica la 200 de milioane de euro. Centrele comerciale vor oferi spre vanzare aproximativ 1.000 de articole - alimente de baza, dar si produse nealimentare, precum electrocasnice sau de uz casnic.

BUGET. Proiectul de lege privind bugetul de stat pentru anul 2006 a fost transmis ieri Parlamentului. Guvernul a adoptat proiectul de buget in sedinta din 10 octombrie. Principalele obiective pentru anul 2006 sunt finantarea programelor necesare aderarii Romaniei la UE si reducerea deficitului de cont curent.

×
Subiecte în articol: economic