x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

13 Oct 2005   •   00:00
CERTIFICARI. Asociatia generala a profesionistilor in vanzari din Romania va introduce in premiera in tara noastra programele de certificare in vanzari si marketing ale Institute of Sales & Marketing Management (ISMM) si NCC Education. Fiecare program se va finaliza cu un examen de absolvire si eliberare a certificatului international. "Prin aceste programe de certificari, asociatia isi propune sa creeze cat mai multi profesionisti, care o data cu intrarea in UE sa aiba oportunitati de cariera internationala", se arata in comunicatul de presa.

LOCUINTE. Divizia din Europa a companiei de constructii israeliene BSR Engineering &Development si un om de afaceri din Israel vor investi 136 de milioane de euro pentru dezvoltarea unor proiecte rezidentiale in Romania si in Bulgaria. Pe primul lot de teren in Romania, in suprafata de peste 35.000 de metri patrati, se vor construi 1.500 de unitati locative. In ultimii zece ani, grupul a fost implicat in proiecte a caror valoare depaseste 1,25 miliarde de dolari. COD FISCAL. Oamenii de afaceri din Bucuresti isi exprima ingrijorarea fata de efectele negative pe care unele prevederi din proiectul de Cod Fiscal pe 2006 le pot avea asupra comunitatii de afaceri. "Noul Cod Fiscal nu trebuie sa amaneteze dezvoltarea economica a Romaniei", se arata intr-un comunicat al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIMB). Cresterea cotei maxime a impozitului pe cladiri, impunerea cu 0,5% a valorii active pot atrage scaderea investitiilor. (Daniela Ivan)

KAUFLAND. Compania germana Kaufland deschide azi la Bucuresti primul magazin din Romania. Situat in zona Colentina-Bucur Obor, hypermarketul are o suprafata de 6.400 de metri patrati si o parcare de 330 de locuri. Grupul are ambitia ca in urmatorii patru-cinci ani sa devina lider pe piata romaneasca de retail alimentar. (Daniela Ivan)

×
Subiecte în articol: economic