x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

23 Ian 2007   •   00:00
BERD, ACTIONAR LA E.ON. Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) va prelua, in urmatoarele saptamani, participatii minoritare la filialele grupului german E.ON, care controleaza E.ON Gaz Romania (fosta Distrigaz Nord) si E.ON Moldova (fosta filiala Electrica). Evenimentul este planuit inca de la data privatizarilor respective. (A.N. Ionescu)

PRIVATIZARE. Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului vrea sa vanda anul acesta cele 62 de societati la care detine pachete majoritare, precum si cele 265 de pachete minoritare listate pe bursa. In plus, va continua privatizarea inceputa la societatile preluate de la Ministerul Economiei. Cele 41 de societati preluate de la OPSPI vor fi supuse unei analize privind ajutoarele de stat. (E. Stan)

COLABORARE. Academia Romana va semna un Protocol de Colaborare Bilaterala cu Academia de Stiinte a Ungariei, ne-a declarat academicianul Ionel Hai-duc, presedintele institutiei. Haiduc, impreuna cu acad. Marisu Sala si Dan Berindei, vicepresedintii institutiei si acad. Paun Ion Otiman, secretarul general al institutiei, participa in perioada 20-23 ianuarie la o vizita in Budapesta, unde vor purta discutii cu conducerea Academiei de Stiinte Ungare. Protocolul semnat intre cele doua institutii va pune bazele pentru colaborare in vederea redactarii unui volum cu istoria celor doua tari.

×
Subiecte în articol: economic