x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

INFO

11 Ian 2007   •   00:00

GAZE NATURALE. O comisie guvernamentala, formata din ministrii Economiei, Finantelor, Muncii si presedintele AVAS, va negocia cu producatorii de gaze naturale infiintarea Fondului de ajutor social pentru consumatorii casnici, potrivit unei decizii a Executivului. Ideea fondului a survenit in urma scumpirii neasteptate din noiembrie, datorata cererilor producatorilor. (A.N. Ionescu)

CREDITE IMOBILIARE. Banca Nationala a Romaniei va elimina obligativitatea avansului la creditele pentru investitiile imobiliare, dar bancile si clientii vor fi interesati sa continue aceasta practica, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. "Banca centrala va elimina doar obligativitatea. Multe persoane fizice vor prefera sa plateasca avansul decat sa se indatoreze excesiv si sa achite rate lunare foarte mari", a explicat guvernatorul BNR.

COSTURI. Bucurestiul ramane printre cele mai ieftine orase in functie de costul de ocupare a cladirilor de birouri, conform unui raport realizat de compania DTZ Echinox. In Bucuresti, costul total anual de ocupare al spatiului de birouri pentru un angajat este de 2.640 de euro. Spre comparatie, in Praga, costul anual este de 3.310 euro, in Varsovia s 3.240 de euro, iar in Budapesta s 3.170 de euro. Londra ramane cea mai scumpa zona, cu un cost anual de 17.470 de euro, dupa care urmeaza Hong Kong s 14.820 de euro si Paris - 13.350 de euro. (D.I.)

×
Subiecte în articol: economic