x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

20 Oct 2006   •   00:00
HYPERMARKETUL DE LA ROMEXPO. Romexpo s-a transformat in cel mai mare mall dedicat solutiilor profesionale pentru afaceri. Metro Cash & Carry organizeaza primul targ expozitional din Centrul si Estul Europei, dedicat clientilor profesionisti si partenerilor sai, care se intinde pe o suprafata de peste 10.000 de metri patrati de spatiu expozitional. "Am creat un oras in miniatura in care clientii vor avea ocazia de a se intalni cu furnizorii, partenerii si specialistii nostrii, dar si din strainatate", a declarat Delia Nica, directorul de comunicare al companiei. Ea a mai adaugat ca manifestarea este dublata de o serie de cooking show-uri, retete si demonstratii. (Daniela Ivan)

DANILA RAMANE PRESEDINTELE BCR. Consiliul de Supraveghere al BCR l-a reconfirmat ieri pe Nicolae Danila in functia de presedinte executiv. Vicepresedintii Danut Bunea si Jean Andronie si-au pastrat si ei functiile dar vicepresedintii executivi Natalita Hurduc, Ilie Mihai si Petre Preda au fost schimbati. In locul acestora au fost alesi Martin Skopek si Oana Petrescu. A treia pozitie in consiliul de conducere va fi decisa intr-o sedinta ulterioara.

DATORNICII PE NET. Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) a lansat o publicatie, disponibila pe pagina de internet a institutiei, care cuprinde toate actele si procedurile privind debitorii aflati in stare de insolventa. Buletinul Procedurilor de Insolventa (BPI), degreveaza instantele judecatore-sti de activitatile conexe actului de justitie si reduce costurile tribunalelor si curtilor de apel, a declarat Valentina Burdescu directorul Directiei Elaborarea BPI din ONRC. Lista datornicilor poate fi consultata la www.buletinulinsolventei.ro.

RECORD. Investitiile straine directe in Romania vor atinge, in acest an, un nivel-record de circa 8 miliarde de euro, a declarat, ieri, vicepremierul Bogdan Pascu. "Nivelul investitiilor ne plaseaza pe un loc privilegiat in Europa. Trendul ascendent al investitiilor va continua in urmatorii ani", a spus Pascu. In primele sapte luni, valoarea investitiilor straine directe a crescut cu 48% fata de perioada similara din 2005, ajungand la 4 miliarde euro, potrivit Bancii Nationale a Romaniei.

×
Subiecte în articol: economic