x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Locuinte - Apartamentul de tip triplex

Locuinte - Apartamentul de tip triplex

de Daniela Ivan    |    23 Sep 2006   •   00:00
Locuinte - Apartamentul de tip triplex

Pe malul Lacului Tei din Capitala incepe constructia unui nou cartier rezidential de lux. Emerald Residence aduce in atentie un tip nou de apartament de lux, numit "Townhouse" sau Triplex.

Proiectul dezvoltat de firma Brooklyn Investments si construit de compania Summa are o valoare de 48 de milioane de euro. Complexul rezidential este compus din 12 imobile, cu 2, 10 si 12 etaje, si cuprinde 280 de apartamente, cu doua, trei si patru camere, penthouse, precum si locuinte de tip triplex, a declarat Dana Tudose, consilier de comunicare al companiei. Ea a mai precizat ca ansamblul rezidential aduce in paleta de oferte un tip nou de apartament, construit la standarde internationale de lux, numit "Townhouse" sau Triplex. De fapt, este vorba despre o vila cu parter si doua etaje cu o suprafata de 530 de metri patrati, care costa 600.000 de euro plus TVA. Atuul ansamblului este locatia, chiar pe malul Lacului Tei si langa trei parcuri: Lacul Tei, Parcul Circului si Parcul Studentesc. "Datorita imprejurimilor verzi, toate apartamentele au vedere la lac si catre parcuri", a declarat Natalia Amerhanova, coordonatorul proiectului. Locuitorii complexului vor beneficia de teren de squash, gradina interioara, precum si de sala de fitness.

PRETURI. Emerald Residence este amplasat pe malul Lacului Tei si va avea o suprafata construita de 65.000 de metri patrati. Locuintele vor avea suprafete cuprinse intre 54 de metri patrati si 530 metri patrati. Preturile apartamentelor cu doua camere vor fi cuprinse intre 75.000 euro si 140.000 euro, cel pentru locuintele cu trei camere va varia intre 113.000 euro si 214.000 euro. Apartamentele cu patru camere pot fi cumparate cu preturi de la 182.000 de euro, la 332.000 de euro, in timp ce pentru locuintele triplex, respectiv vile cu parter si doua etaje, preturile ajung si la 600.000 de euro. Preturile nu includ TVA.

×
Subiecte în articol: economic