x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Ludovic Orban: După 1 iunie vom reglementa sectorul turistic. Vrem să permitem sezonul estival

Ludovic Orban: După 1 iunie vom reglementa sectorul turistic. Vrem să permitem sezonul estival

16 Mai 2020   •   12:06
Ludovic Orban: După 1 iunie vom reglementa sectorul turistic. Vrem să permitem sezonul estival

Premierul Ludovic Orban a declarat că după 1 iunie va fi reglementat sectorul turistic, iar intenția Guvernului este de a deschide sezonul estival. El a precizat că hotelurile s-au deschis deja, din 15 mai.

„Din 15 mai, hotelurile sunt deschise, singura restricție este legată de neutilizarea spațiilor comune de servire a mesei. Bucătariile se pot deschide, dar masa se va servi în regim de room service. În ceea ce privește sezonul estival sigur că probabil după data de 1 iunie vom reglementa sectorul turistic. Intenția noastră, sigur, e în măsura în care nu există o răspândire mai largă de cazuri de infectare, intenția noastră este, în condiții foarte bine reglementate, să permitem sezonul estival”, a declarat șeful Executivului.

Acesta a mai spus că relaxarea restricțiilor se va face gradual și că, până acum, au fost relaxate acele activități unde riscul epidemiologic este mai mic.

Mediafax

×
Subiecte în articol: turism