x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Mari proiecte - Blocuri pe malul Lacului Grivita

Mari proiecte - Blocuri pe malul Lacului Grivita

de Daniela Ivan    |    23 Oct 2006   •   00:00
Mari proiecte - Blocuri pe malul Lacului Grivita

Green Lake Residences este un nou ansamblu care ofera 540 de apartamente si vile in Straulesti, pe malul Lacului Grivita.

Proiectul, estimat la 100 de milioane euro, va fi dezvoltat in mai multe etape, finalizarea primei faze fiind prevazuta pentru luna iulie 2008. Prima etapa va cuprinde 118 apartamente si 39 de vile, cu suprafete cuprinse intre 262 metri patrati si 407 metri patrati. Vor fi ridicate atat vile, cat si apartamente.

MODERN. Vilele unifamiliale, insiruite sau cuplate, au suprafete construite cuprinse intre 262 si 407 mp, cu gradini intre 200 si 500 mp. "O vila tipica are parter si doua etaje. La parter se gaseste o zona de primire. La primul etaj se afla dormitorul matrimonial cu baie si dressing proprii, un al doilea dormitor cu baie, o camera de zi si spatiu suplimentar de depozitare", a declarat Nicholas Stathakis, Area Manager pentru Europa de Sud-Est, in cadrul Technical Olympic Group of Companies, dezvoltatorul proiectului. Apartamentele sunt proiectate la standarde moderne. "Nu au nimic in comun cu blocurile clasice, de la modul in care sunt proiectate pana la materiale de constructie si finisaje", a declarat Nicholas Stathakis.

Locuitorii complexului vor beneficia de club de iahting, terenuri de tenis, terenuri si sali de sport, lacuri ecologice, securitate, locuri de parcare, spatii comerciale, gradinita privata si restaurant.

×
Subiecte în articol: economic