x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Marieta Seba, directoarea Companiei de Librării București, premiată la Gala „Femei care Schimbă România”

Marieta Seba, directoarea Companiei de Librării București, premiată la Gala „Femei care Schimbă România”

de Magdalena Popa Buluc    |    30 Noi 2021   •   16:19
Marieta Seba, directoarea Companiei de Librării București,  premiată la Gala „Femei care Schimbă România”

La finalul săptămânii trecute, Marieta Seba, directoarea generală a Companiei de Librării București, a fost premiată în cadrul Galei „Femei care Schimbă România”, un eveniment dedicat excelenței feminine în lumea businessului, organizat de FIN Media, cu sprijinul revistei Piața Financiară.

Într-o atmosferă de gală, nume importante din sfera managementului industriei agrementului, industriei farmaceutice, pieței de capital, al pieței agroalimentare, industriei IT sau a celei bancare au fost recompensate pentru reușitele lor în fruntea unor instituții de top din România.

 

Marieta Seba este singura prezență feminină din managementul lumii culturale premiată la cea mai recentă ediție a Galei „Femei care Schimbă România”.

 

„Mă bucur mult că am intrat în vizorul organizatorilor acestui eveniment important, dedicat femeilor extraordinare care, prin tot ceea ce fac, prin implicare, pasiune și energie, reușesc să schimbe în bine aspecte ale vieții economice și sociale din România. Premiul pe care îl ridic astăzi la această gală merge mai departe către toate colegele mele. Suntem o companie în care prezența feminină este dominantă, o prezență feminină pe care o caracterizează determinarea, ce ne-a ajutat să rezistăm și să fim alături de iubitorii de cultură din București vreme de trei generații.

Afacerea pe care o reprezint înseamnă comercializarea mai multor tipuri de produse de cea mai bună calitate, pe care ne bucurăm să le avem prezente în toate magazinele noastre. Dintre toate aceste produse, regina neîncoronată rămâne, de ani de zile, cartea. Facem eforturi să păstrăm această latură culturală pe primul plan, ne dorim ca librăriile noastre să fie un loc în care oamenii să revină cu drag. Dedicația și pasiunea pe care le depunem în tot ceea ce facem, relația caldă dintre noi și cei care ne trec pragul ne dau speranța că vom reuși să dăinuim mulți ani de-acum înainte, în această lume din ce în ce mai digitalizată”, a declarat Marieta Seba.

 

Dublu licențiată, în Managementul Afacerilor în cadrul Academiei de Studii Economice din București și în Drept Economic și Administrativ din cadrul Universității din București, este astăzi directoarea generală a Companiei de Librării București, Președinta Asociației Librarilor din România și vicepreședinta Organizației „AGORA” a Societăților pentru Difuzarea Tipăriturilor și a altor Bunuri Culturale din România.

Parcursul său profesional se suprapune simbolic peste istoricul Companiei de Librării București. Marieta Seba a elaborat și coordonat strategia de transformare a fostului Centru de Librării București în Compania de Librării București (CLB), cea mai importantă rețea de librării care a supraviețuit cu succes după Revoluție. CLB este prezentă astăzi cu peste 40 de filiale, răspândite unitar în toate cele 6 sectoare ale capitalei, ele aflându-se într-un proces permanent de modernizare și adaptare la cerințele clienților. De la carte şi manuale şcolare, la produse de papetărie şi jucării, oferta companiei este dintre cele mai bogate.

Anul acesta, Compania de Librării Bucureşti aniversează 71 de ani de la fondare.

×