x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie MDRT alocă 565.000 de lei pentru PUZ din mai multe zone protejate

MDRT alocă 565.000 de lei pentru PUZ din mai multe zone protejate

20 Oct 2011   •   11:43

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a achizitionat servicii de realizare a Planului Urbanistic Zonal pentru Zona protejata Biserica 'Taierea Capului Sfantului Ioan Botezatorul'- comuna Arbore (judetul Suceava), Zona protejata Darjiu (judetul Harghita) si Zona protejata Prejmer (judetul Brasov).

Valoarea contractului este de circa 400.000 de lei, potrivit anuntului postat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).Astfel, societatea Altra bis SRL va realiza PUZ pentru zona protejata Darjiu pentru suma de 135.400 de lei, Institutul National de Cercetare Dezvoltare in Constructii, Urbanism si Dezvoltare Teritoriala Durabila Urban- INCERC va realiza PUZ pentru zona protejata Prejmer pentru suma de 159.500 de lei, iar SC Quattro Design va realiza PUZ pentru zona protejata Biserica Taierea Capului Sfantului Ioan Botezatorul pentru suma de 105.000 de lei.

De asemenea, MDRT a achizitionat servicii de realizare a Planului Urbanistic Zonal si regulamentului local de urbanism pentru zonele protejate: Biserica Adormirea Maicii Domnului si Sfantului Gheorghe (Judetul Suceava), Cetatea dacica Sarmisegetusa Regia (Judetul Hunedoara) si Saschiz (Judetul Mures). Valoarea celor trei contracte este de 164.000 de lei. Astfel, PUZ pentru zona protejata Sarmisegetusa Regia si pentru Biserica Adormirea Maicii Domnului si Sfantului Gheorghe va fi realizat de Quattro Design, iar pentru zona protejata Saschiz PUZ va fi realizat de Altra BIS.

×