x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Membri Biroului Federal n-au semnat procesul-verbal prin care a început afacerea dintre FRBox şi firma lui Rudel Obreja

Membri Biroului Federal n-au semnat procesul-verbal prin care a început afacerea dintre FRBox şi firma lui Rudel Obreja

04 Noi 2012   •   16:04
Membri Biroului Federal n-au semnat procesul-verbal prin care a început afacerea dintre FRBox şi firma lui Rudel Obreja
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Relu Auraș susține că n-a semnat niciodată procesul verbal prin care a început afacerea dintre firma lui Rudel Obreja și federația de box condusă de Rudel Obreja, scrie tolo.ro.

“Am semnat de 20 de ori în fața procurorului ca să-i arăt că nu e semnătura mea pe procesul verbal! El mi-a spus că și alți colegi au reclamat același lucru”, susține Relu Auraș. E vorba de ședința din 2011 în urma căreia Federația Română de Box a intrat în afacerea Galei Bute cu firma lui Rudel Obreja, președintele FRB. Acestea sînt cele mai noi evoluții în dosarul Galei.
Auraș, care în primii ani l-a susținut pe Obreja, spune că “am crezut că Rudi e un tip deștept, care va face bine boxului, dar ce se descoperă acum mi se pare incredibil!”.

Depoziția lui Auraș la DNA a durat “cam o oră și jumătate, mai mult ca să-mi scriu declarația”. Ce ați scris? “Că îmi amintesc ședința Biroului Federal pentru că s-a discutat o chestiune legată de afilierea unui club la federație. Dar nu-mi amintesc nimic despre un contract între federație și o firmă a lui Obreja pentru Gala Bute”.

Și, povestește Auraș, “atunci cînd am văzut semnătura pe procesul verbal pe care cică noi am fi aprobat contractul am sărit în sus că asta nu e semnătura mea!”.

Titi Tudor este un alt membru al Biroului Federal care a declarat zilele trecute că în ședința respectivă nu s-a discutat nimic despre contractul dintre FRB și Europlus, dar Auraș este primul care vorbește despre falsificarea semnăturilor.

Dintre oamenii Biroului Federal, doar”Cimino” Trandafir a supus că-și amintește ceva despre contract, fără să detalieze.

×
Subiecte în articol: proces relu auras box