x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Nu e încă prea târziu să cumperi modele de vestiar metalic școlar!

Nu e încă prea târziu să cumperi modele de vestiar metalic școlar!

12 Sep 2022   •   18:33
Nu e încă prea târziu să cumperi modele de vestiar metalic școlar!

Într-o instituție de învățământ modernă, un vestiar metalic școlar este util atât pentru profesori, cât și pentru elevi. Cei dintâi îl folosesc pentru depozitarea materialelor didactice necesare la clasă. La rândul lor, elevii lasă la școală, pe rafturile acestui obiect de mobilier, blocul de desen, acuarelele sau unele manuale care nu le sunt necesare acasă, pentru efectuarea temelor.

În sala de sport, un vestiar metalic folosește la depozitarea echipamentului sau, atunci când copiii îmbracă treningul, la păstrarea hainelor purtate pe stradă sau la celelalte ore de curs. Profesorii de sport au nevoie, la rândul lor, de un spațiu sigur pentru carnete, planșe, mingi de oină sau alte materiale necesare ori la antrenament, ori pentru notare.

Avantajele metalului față de lemn sau de plastic sunt numeroase, însă cel mai important este reprezentat de rezistența superioară la șocuri, la zgârieturi, la diferențe de temperatură și chiar la umezeală, datorită unei proceduri speciale de vopsire, precum și existenței unor picioare care permit curățarea spațiului de dedesubt. Iată câteva dintre modelele care se bucură de aprecierea profesorilor și a elevilor deopotrivă, în școlile din România!

Vestiar metalic cu două uși, fabricat în România

Fabricat din tablă sudată cu o grosime de 0,7 milimetri, produsul are o construcție robustă, care permite utilizarea pe o perioadă îndelungată de timp, fără a fi nevoie de reparații. Nici montarea nu reprezintă o problemă, deoarece se livrează în stare complet asamblată.

Prevăzut cu două uși, are lungimea de 312 milimetri, lățimea de 450 de milimetri, înălțimea de 1.800 de milimetri și o greutate netă de 18,1 kilograme. De producție românească, este fabricat conform cerințelor standardului ISO 9901:2000 și acreditat de organismele internaționale.

Ușile sunt ranforsate pe interior cu un profil metalic care le asigură întărirea și robustețea. Fiecare dintre ele se închide și deschide cu ajutorul unui butuc cilindric cu două chei. Culoarea standard este gri, însă la cerere este disponibil și în nuanțe de crem, orange, roșu, albastru, verde, maro, negru, argintiu sau alb.

Vestiar metalic cu picioare și 4 uși de culoare galbenă

Obiectul de mobilier este fabricat în Italia din tablă de oțel profilată, de primă calitate, cu o grosime de 0,6 milimetri. Ușile dublu ranforsate, vopsite galben, sunt dotate cu găuri de ventilație atât în partea superioară, cât și în partea inferioară, precum și cu balamale interne antiefracție.

Tratamentul suprafețelor contribuie mult la rezistența dulapului. Este vorba despre următoarele proceduri: strat intermediar din fosfat de fier; vopsire prin electrodepunere anodică sau anaforeză a unui strat de vopsea cu o grosime egală în orice punct al produsului, uscare în cuptor la 180 de grade Celsius și vopsea acrilică ignifugă și cu rezistență ridicată la coroziune.

Utilizatorii apreciază, la acest model de vestiar metalic, existența unui suport pentru agățat haina, a unui suport pentru etichetă pe ușă și a poliței interioare pentru optimizarea spațiului, care permite depozitarea ordonată a materialelor didactice și a hainelor.

Picioarele cu lungimea de 15 centimetri permit curățarea spațiului de sub vestiar și evitarea ruginii. În acest fel, rămân fără urmări micile accidente, precum vărsarea unui pahar, obișnuite în mediile în care se află mulți copii.

Un vestiar metalic contribuie la buna organizare a spațiului și la un plus de disciplină, în unitățile de învățământ. Materialele didactice și hainele sunt păstrate în condiții de siguranță desăvârșită, de mai multe generații de elevi!

×