x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) O mașină Mercedes G Class te va scoate din anonimat. Verifică oferta agenției Elite Cars Leasing

(P) O mașină Mercedes G Class te va scoate din anonimat. Verifică oferta agenției Elite Cars Leasing

12 Mar 2024   •   14:37
(P) O mașină Mercedes G Class te va scoate din anonimat. Verifică oferta agenției Elite Cars Leasing

Decizia de a cumpăra o mașină nouă sau de a o schimba pe cea veche poate fi una simplă, dacă știi la ce agenție să apelezi. În primul rând, o agenție demnă de încredere este una cu experiență în acest domeniu, al vânzării sau cumpărării de mașini. În al doilea rând, e nevoie de cât mai multe modele prezente pe stoc, atât noi cât și rulate, de la firme cu renume. Și nu în ultimul rând, mașina să poată fi testată, iar procesul de finanțare să fie cât mai simplificat cu putință.

Toate aceste avantaje, dar nu numai, se pot întâlni doar la agenția Elite Cars Leasing.

 

Modelele Mercedes, o prezență distinctă pe șosele

Pe piața de profil există câteva mărci de mașini care impresionează și atrag atenția chiar de la prima vedere. Aspectul lor diferit impune respect în trafic, dar nici interiorul nu este mai prejos. Fie că vorbim aici despre mașini noi sau rulate un lucru este cert: Mercedes G Class se numără printre ele.

 

Nu doar aspectul le face să fie printre cele mai des cumpărate mărci auto, dar și felul în care se conduc. Opțiunile cu care sunt dotate aceste mașini le fac din ce în ce mai dorite și căutate  pe piață. Din fericire, pe site-ul Elite-Cars-Leasing.ro se pot viziona și alege cu ajutorul formularului de comandă modelul dorit de către cumpărător. Dacă acesta nu există în stoc, va fi livrat de către parteneri, într-un timp cât mai scurt posibil.

 

Avantajele alegerii unui model Mercedes

După cum spuneam, nu doar exteriorul, dar și dotările sunt cele care atrag atenția. Și anume vorbim aici despre un sistem high level de ultimă generație, dar și de o bună conectivitate, permițând destinderea pasagerilor. De asemenea, scaunele au un sistem de încălzire bine pus la punct, dar și aerul condiționat poate fi activat în interior. În funcție de vreme și anotimp, se poate alege între cele două opțiuni.

 

Chiar și cele mai exigente persoane vor fi mulțumite de felul în care se comportă mașina, mai ales la drumuri pe trasee mai lungi. Modelele Mercedes arată bine, rafinate și puternice în același timp și cu siguranță își merită renumele. Ele se pot achiziționa și în sistem de leasing, cu 0% dobândă de la partenerii finanțatori.

 

Contează pe Elite Cars Leasing dacă cumperi sau vinzi o mașină

De la agenția Elite Cars Leasing se pot cumpăra mașini prezente în cele trei locații din țară: București, Brașov și Bacău. În același timp se pot și vinde mașini și apoi, cu suma obținută se poate trece la o mașină nouă, un model diferit. În showroomuri sunt prezente mai bine de 900 de modele aparținând unor mărci diferite: Kia, Jaguar, Toyota, Lamborghini și chiar modele de mașini electrice.

 

În același timp, mașinile se pot testa, iar echipa prezentă la locații poate răspunde la orice întrebare sau nelămurire. Mașina aleasă este livrată acasă, cu toată documentația pusă la punct și cu un an de garanție.

 

Detalii suplimentare, doar pe pagina oficială elite-cars-leasing.ro.

 

Contact: office@elite-cars-leasing.ro

×