x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) Tehnologia LED de la ams OSRAM – acum și pentru biciclete: noua gamă LEDsBIKE® RACE

(P) Tehnologia LED de la ams OSRAM – acum și pentru biciclete: noua gamă LEDsBIKE® RACE

04 Sep 2024   •   16:52
(P) Tehnologia LED de la ams OSRAM – acum și pentru biciclete: noua gamă LEDsBIKE® RACE

Ciclismul este mai mult decât o activitate de agrement, mai ales în timpul verii. Este, de asemenea, un mod ecologic de a te deplasa, chiar și în condiții de lumină redusă sau întuneric. O iluminare adecvată a bicicletei este crucială pentru siguranța rutieră, protejând atât ciclistul, cât și pe ceilalți participanți la trafic. Cu noile seturi LEDsBIKE® RACE de la ams OSRAM, care dispun de tehnologie LED dovedită, cicliștii pot conta pe vizibilitatea de care au nevoie.

ams OSRAM oferă acum tehnologia sa puternică LED și cicliștilor cu noile seturi LEDsBIKE® RACE, disponibile în trei variante. Cel mai puternic model oferă o iluminare de până la 100 de metri, cu un flux luminos de până la 100 de lux. Certificate în conformitate cu reglementările germane de trafic rutier (StVZO), luminile sunt ușor de montat pe orice tip de bicicletă – de la biciclete de oraș la cele de curse – datorită benzii de cauciuc și suportului flexibil de 360°, fără a necesita unelte. LED-urile asigură o durată de viață excepțional de lungă a bateriei, de până la 14 ore pentru lumina frontală și 13 ore pentru lumina din spate:

https://osram-partner.aspad.ro/?s=LED+BIKE&post_type=product&dgwt_wcas=1

 

Între 3 și 7 iulie, ams OSRAM a prezentat seturile LEDsBIKE® RACE la EUROBIKE 2024 în Frankfurt am Main. Principalele lor caracteristici includ:

• Includ lumini frontale și spate și sunt disponibile în trei intensități diferite de iluminare de 50, 80 și 100 de lux.

• Setările de luminozitate ajustabile asigură o vizibilitate optimă, crescând siguranța atât pentru ciclist, cât și pentru ceilalți participanți la trafic.

• Datorită duratei de viață a bateriei de până la 14 ore, luminile pentru bicicletă LEDsBIKE® sunt însoțitorii perfecți pentru drumurile lungi.

Lumină în orice situație – LEDsBike

Noile lumini pentru bicicletă LEDsBIKE® RACE de la ams OSRAM impresionează nu doar prin luminozitatea lor, ci și prin montarea simplă, fără unelte, la 360 de grade pe toate tipurile de biciclete. Cele trei variante produc 50, 80 și 100 de lux și oferă o rază de iluminare impresionantă de până la 60, 80 și respectiv 100 de metri. Versiunile de 80 și 100 de lux oferă două moduri de iluminare: manual și automat. În modul manual, poate fi selectat un nivel de luminozitate de 25%, 50% sau 100%. În modul automat, fluxul luminos se ajustează în funcție de condițiile de lumină ambientală – pentru o iluminare perfectă în orice moment al zilei sau al nopții.

 

Performanță ridicată cu o durată de viață extrem de lungă a bateriei

Aceste lumini impresionează nu doar prin performanța lor puternică, ci și datorită designului lor elegant și inovator. Iluminarea laterală modernă adaugă o notă stilată, sporind vizibilitatea din unghiuri diferite. Cu o calitate premium a construcției, având o carcasă neagră din ABS și o lentilă transparentă din policarbonat, luminile sunt proiectate pentru durabilitate și fiabilitate maxime. Versiunea de 100 de lux include, de asemenea, un radiator suplimentar din aluminiu și o lumină de frână integrată în spate, pentru siguranță sporită, mai ales în trafic intens sau în timpul plimbărilor de grup.

Bateriile reîncărcabile litiu-ion au un timp de utilizare impresionant, de până la 14 ore pentru lumina frontală și până la 13 ore pentru lumina din spate, fiind ideale pentru plimbări lungi cu bicicleta. Datorită afișajelor integrate care arată nivelul bateriei, starea de încărcare și alte funcții, luminile LEDsBIKE® sunt de asemenea de încredere.

„Noile noastre seturi LEDsBIKE® RACE sunt aprobate conform reglementărilor germane de trafic rutier și pot fi montate cu ușurință pe orice bicicletă. Datorită designului lor compact, sunt rezistente la ploaie și zăpadă, făcându-le partenerul perfect pentru orice plimbare cu bicicleta, fie în oraș, fie pe teren accidentat,” explică Sammr Nasrallah-Goldberg, Director Senior Fixtures la ams OSRAM.

Pentru a se asigura că cicliștii sunt echipați corespunzător pentru orice eventualitate, gama de produse pentru biciclete de la ams OSRAM include și TYREInflate2000. Compact și ușor, acest dispozitiv poate fi luat în orice tur și umflă rapid anvelopele dezumflate – astfel încât cicliștii să se bucure de plimbări lungi neîntrerupte.

Noile lumini pentru bicicletă LEDsBIKE® RACE sunt disponibile acum la distribuitori și vin cu o garanție de doi ani. Între 3 și 7 iulie, ams OSRAM a prezentat seturile LEDsBIKE® RACE la EUROBIKE 2024 în Frankfurt am Main: Hall 12.1 / B04. Sammr Nasrallah-Goldberg, Director Senior Fixtures și echipa sa au fost prezenți pentru discuții de specialitate.

 

Despre ams OSRAM

Grupul ams OSRAM (SIX: AMS) este un furnizor global de top în soluții optice. Adăugând inteligență luminii și pasiune inovației, îmbogățim viețile oamenilor. Cu peste 110 ani de istorie combinată, nucleul nostru este definit de imaginație, expertiză profundă în inginerie și capacitatea de a oferi capacitate industrială globală în tehnologii de senzori și lumină. Creăm inovații incitante care permit clienților noștri din piețele auto, industriale, medicale și de consum să își mențină avantajul competitiv și să stimuleze inovația care îmbunătățește în mod semnificativ calitatea vieții în termeni de sănătate, siguranță și confort, reducând în același timp impactul asupra mediului.

Cei aproximativ 20.000 de angajați ai noștri din întreaga lume se concentrează pe inovație în domeniile sensibilității luminii, iluminării și vizualizării pentru a face călătoriile mai sigure, diagnosticul medical mai precis și momentele zilnice de comunicare o experiență mai bogată. Munca noastră creează tehnologie pentru aplicații revoluționare, ceea ce se reflectă în peste 15.000 de brevete acordate și aplicate. Cu sediul central în Premstaetten/Graz (Austria) și un co-sediu în München (Germania), grupul a realizat venituri de 3,6 miliarde EUR în 2023 și este listat ca ams-OSRAM AG pe Bursa Elvețiană SIX (ISIN: AT0000A18XM4).

Află mai multe despre noi la https://ams-osram.com.

 

 

 

×