x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) Un credit online te ajută să ieși cu bine din orice situație! Iată-i avantajele!

(P) Un credit online te ajută să ieși cu bine din orice situație! Iată-i avantajele!

10 Iul 2024   •   16:57
(P) Un credit online te ajută să ieși cu bine din orice situație! Iată-i avantajele!

În viață apar multe situații neprevăzute în care ai nevoie urgentă de diverse sume de bani. Așa stau lucrurile când se strică obiecte electrocasnice sau ai probleme cu mașina, când tu sau o rudă apropiată aveți nevoie de proceduri medicale costisitoare sau când planifici o nuntă, o călătorie la distanță sau un alt eveniment important.

În fiecare dintre aceste împrejurări, soluția ideală este oferită de apelarea la un credit online, care oferă numeroase avantaje. Iată cât de simplu stau lucrurile și câte variante ai la dispoziție pentru ca totul să se rezolve în cel mai bun mod pentru tine!


 

Aplici online, când vrei

Pentru a obține un credit online, procedura este cât se poate de simplă și de rapidă. Selectezi suma de care ai nevoie și perioada de rambursare, direct pe site. Totodată, completezi câteva date personale, iar în cel mai scurt timp ești contactat de un reprezentant al firmei.

În caz de nevoie, personalul instituției bancare sau nebancare, precum Simplu Credit, îți poate răspunde online sau telefonic la orice întrebare ca să identifici mai ușor creditul care ți se potrivește, adică cel care te ajută să îți rezolvi problemele și pe care vei putea să îl rambursezi facil.


 


 

Rapiditatea analizei și primirii banilor

 După ce ai aplicat pentru un credit online, urmează să fie analizate documentele depuse. Procesul este rapid, urmând să primești răspunsul într-un interval de timp cuprins între 24 și 48 de ore sau chiar mai devreme. De pildă, în cazul creditului online 24/7 oferit de Simplu Credit, se aplică direct cu buletinul și banii se primesc instant, în maximum 5 minute în cont.

Procesul de analiză este flexibil și se ține cont de situația specifică a fiecărui client. Chiar și dacă nu te încadrezi la opțiunea de creditare selecționată inițial, ți se pot propune alte soluții, pe care ești liber să le accepți sau nu.

Odată ce te-ai încadrat pentru un împrumut, contractul se semnează online, iar apoi, în cel mai scurt timp, după caz (standard / instant), primești suma solicitată.


 

Mai multe posibilități de plată, drept de rambursare și de plată anticipată

În cazul Simplu Credit IFN, rambursarea creditului se poate realiza în mai multe feluri: direct în conturile firmei, deschise la două bănci diferite din România; prin intermediul terminalelor SelfPay, cu mențiunea că plățile realizate după ora 16:00 vor apărea în cont în ziua următoare; online, direct pe pagina de plată online. Și în acest din urmă caz, plățile făcute după ora 16:00 devin vizibile în cont în următoarea zi lucrătoare.

Timp de 14 zile după semnarea contractului de credit online, există posibilitatea retragerii, caz în care trebuie plătit creditul utilizat și dobânda aferentă zilelor de utilizare.

În plus, este posibilă în orice moment rambursarea anticipată fie a întregii sume, fie a unei părți din aceasta. În acest caz, capitalului rămas i se aplică un comision în valoare de 1% pentru creditele cu mai mult de 12 luni până la finalizarea contractului sau de 0,5% pentru creditele cu mai puțin de 12 luni până în momentul finalizării.

Întreaga procedură este extrem de transparentă și nu există niciun fel de alte comisioane sau costuri decât cele comunicate inițial. Suma de plată lunară nu este majorată pe parcursul desfășurării creditului, ci își păstrează în permanență aceeași valoare.


 

 

 

În concluzie, un credit online te ajută să depășești rapid orice probleme sau să faci investițiile dorite, oferindu-ți posibilitatea de a alege varianta cea mai potrivită pentru tine, într-un mod simplu și deplin transparent!

×