x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Participă la cursuri de engleză de business și vorbește-le partenerilor de afaceri pe limba lor!

Participă la cursuri de engleză de business și vorbește-le partenerilor de afaceri pe limba lor!

21 Feb 2022   •   14:53
Participă la cursuri de engleză de business și vorbește-le partenerilor de afaceri pe limba lor!

Lucrezi într-o companie multinațională? Administrezi o afacere, iar engleza este instrumentul principal de relaționare cu partenerii? Dacă vrei să îți perfecționezi cunoștințele în această limbă și să te prezinți exemplar în fața colaboratorilor străini, înscrie-te la un program de cursuri de engleză business!

Experiența trainerilor te va ajuta să urci rapid treptele de învățare și aprofundare a acestei limbi, cunoscând rezultate spectaculoase în scurt timp. Nici ție nu îți va veni să crezi cât de bine ai ajuns să te descurci.

Engleza este cea mai utilizată limbă de comunicare, indiferent de domeniul de activitate și domină mediul de afaceri la nivel global. Peste 1 miliard de oameni o vorbesc ca limbă străină, fiind considerată "lingua franca" ("limbă comună") nu numai la nivelul afacerilor internaționale, ci și la nivelul tuturor celorlalte tipuri de comunicare. Așadar, este important să cunoști nu doar limba, ci și cultura din spatele acesteia, pentru a înțelege și a putea împărtăși corect diverse experiențe cu colegii tăi.

Pronunția autentică face întotdeauna o primă impresie bună

Vorbirea și scrierea limbii engleze de afaceri sunt două abilități diferite. Poți scrie foarte bine, dar dacă nu poți vorbi clar și fluent, este puțin probabil să ai un impact pozitiv la locul de muncă. Partenerii de afaceri te vor analiza și după felul în care vorbești. Dat fiind faptul că limba engleză se vorbește diferit de la un loc la altul și că engleza americană nu este aceeași cu engleza britanică, existând diferențe notabile între accente și pronunție, este recomandat să te ferești de hibridizarea acestor curente. În cadrul unor cursuri engleza business vei învăța cum să eviți amestecarea celor două culturi.

Atunci când lași impresia de fluență și accent nativ, poți spune că obținerea job-ului dorit sau semnarea unui nou parteneriat s-a realizat deja în proporție de cel puțin 50%. Desigur, cel mai bun mod de a-ți perfecționa pronunția este prin intermediul unor cursuri de engleză business, care au în vedere în primul rând exprimarea corectă și fluentă.

Conversează la un nivel profesionist

Avantajul esențial al unor cursuri de engleză autorizate este că acestea pun accentul puternic pe conversație și role play. Vei învăța termenii tehnici specifici domeniului tău de interes și îi vei putea pronunța cu încredere, fără a fi timorat. Recenziile cursanților care au absolvit deja aceste programe indică rezultatele excelente pe care le-au obținut în cariera profesională. Obiectivele stabilite de traineri sunt clar atinse până la finalizarea cursurilor, iar rezultatele participanților sunt evident îmbunătățite.

Programele de cursuri de engleză business au scopul de a ajuta angajații să își dezvolte vocabularul specific mediului de afaceri si vocabularul specific activității în care își desfășoară activitatea, cum ar fi: IT, resurse umane, industrie, inginerie, finanțe sau medicină. Aceste cursuri te vor ajuta să îți îmbunătățești pronunția în limba engleză, să îți reamintești și să consolidezi regulile de bază ale gramaticii limbii engleze și să exersezi fluența în această limbă prin sarcini individuale.

Te vei familiariza cu discursurile și prezentările business, activități de bază în domeniul afacerilor. Simulările întâlnirilor de afaceri, ale vânzărilor și negocierii vor fi exersate în pereche sau în grup sub atenta monitorizare a trainerului, care îți va oferi un feedback în timp real. Prin această metodă te vei putea corecta rapid, progresând mult în această limbă.

Impresionează-i pe ceilalți încă de la pronunția primelor cuvinte în limba engleză! Avansează în carieră, fără a mai pierde nicio ocazie, cu ajutorul unor cursuri engleză business!

×