x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Pista de golf si piscina in hotel in hotel Caro

Pista de golf si piscina in hotel in hotel Caro

03 Iun 2004   •   00:00

Complexul Caro introduce pe piata turismului o noutate: oferta de 2, 3 si 4 stele in cadrul hotelurilor din aceiasi incinta.

Extinderea la 112 locuri de cazare se face cu precadere in clasa superioara de clasificare, camerele de doua stele adecvate mentinandu-si confortul ce a adus multumirea oaspetilor de-a lungul celor zece ani parcursi de la infiintarea Caro, spune Ion Lazar, directorul general al companiei. Caro dispune de o amplasare exceptionala in partea de nord a Capitalei, pe malul Lacului Baneasa si avand legaturi rapide spre centrul orasului, dar si spre portile aeriene. Pornit ca o afacere de familie, Caro s-a dezvoltat an de an, plecand de la hotelul cu 12 paturi in 1994. Proiectele sunt pentru intrari in functiune anual a noi corpuri de hoteluri, restaurante, sali de conferinte, care sa atraga activitati din clasa business, care reprezinta circa 70 la suta din cifra de afaceri. O pista de antrenament pentru golf, careia i se rezerva un hectar, piscina, sala de gimnastica sunt noutatile anuntate de proprietar la intalnirea ce a marcat deceniul de existenta a Complexului Caro.

Ion Lazar este unul dintre putini ziaristi care au intrat in TOP 300 al miliardarilor in dolari intocmit de revista Capital.
El detine si un pachet de 10 procente din actiunile ziarului Adevarul. (Dan Constantin)

×
Subiecte în articol: economic