x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Reactorul 1 al Centralei Nucleare de la Cernavodă s-a deconectat din cauza vântului puternic!

Reactorul 1 al Centralei Nucleare de la Cernavodă s-a deconectat din cauza vântului puternic!

de Redacția Jurnalul    |    18 Noi 2023   •   20:52
Reactorul 1 al Centralei Nucleare de la Cernavodă s-a deconectat din cauza vântului puternic!

Reactorul 1 al Centralei Nucleare de la Cernavodă s-a deconectat automat de la Sistemul Energetic Naţional, din cauza vântului!

Reactorul 1 de la Centrala Nucleară de la Cernavodă a fost decuplat, sâmbătă seara, din cauza vântului, anunță ISU Dobrogea.

„Pompierii militari constănțeni au intervenit la nivelul întregului județ pentru înlăturarea efectelor negative în urma codului de furtună. Până acum au fost degajați 20 de copaci, trei acoperișuri smulse, am intervenit la un balcon în pericol de cădere, la un panou publicitar căzut în mijlocul unei intersecții, la un stâlp electric și la două izolații desprinse de mansardele blocurilor”, transmit reprezentanții ISU Dobrogea.

Cod roșu de ploi în Constanța

Administrația Națională de Meteorologie a emis, sâmbătă seara, o avertizare nowcasting de ploi pentru municipiul Constanţa şi alte patru localităţi.

Va ploua, iar cantitățile de apă vor depăși 30...50 l/mp. În zona avertizată în ultimele ore s-au acumulat cantități de peste 50 l/mp.

Zonele vizate sunt Constanța, Năvodari, Ovidiu, Lumina și Corbu.

Avertizarea este valabilă până sâmbătă, la ora 23.00.

Cod roșu de vânt puternic în Constanța și Tulcea

Valabil de la : 18-11-2023 ora 21:00 până la : 19-11-2023 ora 1:00

In zona : Zona de litoral a județului Constanta , respectiv zona localităților: Constanța, Năvodari, Ovidiu, Mihail Kogălniceanu, Eforie, Cumpăna, Valu lui Traian, Techirghiol, Tuzla, Lumina, Topraisar, 23 August, Agigea, Corbu, Limanu, Albești, Pecineaga, Istria, Săcele, Costinești, Mangalia;
Zona de litoral a județului Tulcea , respectiv zona localităților: Jurilovca, Sulina, C.A. Rosetti, Sfântu Gheorghe;

Se vor semnala : intensificări puternice ale vântului care vor depăși la rafală 100 km/h.

 

 

×