x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Rețeaua de sănătate REGINA MARIA dă posibilitatea IMM-urilor să amâne plata abonamentelor medicale

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA dă posibilitatea IMM-urilor să amâne plata abonamentelor medicale

25 Mar 2020   •   20:29
Rețeaua de sănătate REGINA MARIA dă posibilitatea IMM-urilor să amâne plata abonamentelor medicale

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA se alătură inițiativelor de solidaritate cu mediul de afaceri românesc și sprijină categoria cea mai vulnerabila în acest moment: întreprinderile mici și mijlocii. Nu am uitat propriile provocări întâmpinate pe perioada creșterii și știm prea bine care sunt presiunile financiare în perioadele de criza. Vrem să asigurăm continuitatea accesului la servicii medicale pentru angajați oricând au nevoie, astfel, dăm posibilitatea IMM-urilor să amâne plata abonamentelor medicale cu 2 luni.

Pentru a beneficia de această facilitate, companiile mici și mijlocii sunt rugate să contacteze direct consultanții dedicați.

Mulțumim companiilor care ne sunt alături in această periodă, se arată într-un comunicat remis de rețeaua de sănătate Regina Maria.

„Vreau să mulțumesc în mod special companiilor mari care ne sunt alături și care și-au arătat suportul oferindu-ne, astfel, ocazia să susținem la rândul nostru companiile mici și mijlocii, care au nevoie acum de solidaritate.”, declară Fady Chreih, CEO Rețeaua de sănătate REGINA MARIA.

×