x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie România participă luna viitoare la târgurile de turism din Dubai şi Polonia

România participă luna viitoare la târgurile de turism din Dubai şi Polonia

de Elena Stan    |    28 Mar 2012   •   11:20

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului va participa in luna aprilie la targurile de turism din Polonia si Dubai. In ambele cazuri, MDRT organizeaza selectie de oferta in vederea amenajarii si decorarii standului, insa ofertele vor fi transmise la birourile de promovare din Londra, respectiv Varsovia. Criteriul de selectie il constituie pretul cel mai scazut, in conditiile respectarii cerintelor caietului de sarcini.

Ofertele pentru Targul Gdanskie Targi Turystyczne (GTT) de la Gdansk, care v-a avea loc in perioada 13-15 aprilie 2012 in Polonia, se pot depune la reprezentanta de promovare si informare turistica Varsovia pana in data de 4 aprilie, ora 10,00. Ofertele vor fi deschise in aceeasi zi la ora 12,00.
Ofertele pentru Targul International de Turism " ARABIAN TRAVEL MARKET "- Dubai, EAU, ce v-a avea loc in perioada 30 aprilie – 03 mai 2012, se pot depune la reprezentanta de promovare si informare turistica Londra pana in data de 5 aprilie, ora 12,00. Ofertele vor fi deschise in aceeasi zi la ora 15,00.

Astfel, anunturile cu privire la achizitii a fost publicat pe site-ul MDRT din Romania, ofertele urmeaza a fi depuse la reprezentanta de promovare si informare turistica din Londra, respectiv Varsovia, iar contestatiile vor fi solutionate de Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor din Bucuresti.

×