x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie 4 Sfaturi utile pentru a alege magazinul de bijuterii online potrivit pentru tine

4 Sfaturi utile pentru a alege magazinul de bijuterii online potrivit pentru tine

19 Ian 2023   •   09:00
4 Sfaturi utile pentru a alege magazinul de bijuterii online potrivit pentru tine
Sursa foto: canva.com

În ultimii ani, vânzările online de bijuterii au crescut pe măsură ce tot mai mulți oameni își fac cumpărăturile de acasă, în special ca urmare a pandemiei din 2020.

Chiar dacă în trecut ai preferat să cumperi bijuterii dintr-un magazin fizic, cumpărarea online a inelelor, colierelor și a cerceilor are multe avantaje. De la sprijinirea întreprinzătorilor mici și economisirea de timp, până la găsirea de modele unice realizate de artizani, nu a existat niciodată un moment mai potrivit pentru a cumpăra bijuterii direct de pe telefonul tău mobil.

Dar cum găsești cel mai potrivit magazin de bijuterii online pentru bugetul, valorile și stilul tău? Iată câteva sfaturi utile:

 

1.AFLĂ CARE SUNT NEVOILE TALE

Primul pas pentru a cumpăra bijuterii online este să-ți dai seama de ce ai nevoie. Cauți inele reglabile? Un colier statement pentru o ocazie specială? Sau o pereche de cercei din argint cu pietre semipretioase  pentru o ținută de zi cu zi?

Aruncă o privire la colecția ta de bijuterii și gândește-te ce o va face să funcționeze mai bine. Ce piesă ar adăuga valoare la ceea ce ai deja? De exemplu, este posibil să ai multe piese statement pe care le iubești, dar nu vrei să le porți în fiecare zi. În acest caz, ai nevoie de bijuterii de zi cu zi pentru mersul la serviciu sau o ieșire la prânz cu prietenii.

O altă modalitate de a-ți da seama de ce ai nevoie este să te uiți la garderoba ta. Acest pas este important pentru că te ajută să potrivești noile tale bijuterii cu ceea ce ai deja (ceea ce este grozav pentru bugetul tău). Dacă majoritatea hainelor tale sunt în tonuri calde precum roșu, galben sau portocaliu, atunci bijuteriile aurii sau cele cu pietre citrin, rubin, chihlimbar, granat sau coral ar putea fi potrivirea perfectă.

Alternativ, dacă porți mai mult haine în tonuri reci, cum ar fi albastru, verde sau violet, atunci bijuteriile din argint sau cele cu pietre ametist, safir, labradorit, iolit, tanzanit sau peridot ar fi ideale pentru tine.

 

            2. IDENTIFICĂ TIPURILE DE BIJUTERII PREFERATE

Una dintre cele mai bune părți ale cumpărăturilor într-un magazin de bijuterii online este că poți filtra căutarea după atributele dorite, câștigând astfel timp. Nu vei mai avea nevoie să ceri ajutorul vânzătoarei sau te plimbi printre vitrine cu produse care nu sunt pe gustul tău, în speranța că vei găsi ceva să îți placă.

Un punct excelent de plecare ar fi să decizi din ce materiale dorești să fie realizate bijuteriile. Preferi aurul sau argintul? Sau le porți pe amândouă? Care sunt pietrele tale preferate? Ce părere ai despre bijuteriile realizate din sticlă, piele, cupru, zamac și alte materiale neprețioase?

Odată stabilit materialul, poți merge mai departe cu căutarea. De exemplu, dacă dorești să achiziționezi cercei de argint cu tortita, poți filtra căutarea în aproape toate magazinele online după tipul închizătorii. Sau poate vrei să ți se afișeze doar inelele de argint reglabile sau cele cu pietre semipretioase de un anumit tip. Exemplele pot continua la nesfârșit. În mod ideal, cel mai bun magazin pentru tine are toate (sau majoritatea) stilurilor pe care le preferi.

 

3. PERSONALITATE și STIL

Cheia pentru a face cumpărături online cu succes este să te asiguri că piesele se potrivesc personalității  și stilului tău. În loc să fii pur și simplu sclav(a)/(ul) modei, gândește-te la ceea ce te face să fii „tu” și la modul în care ceea ce porți poate exprima cel mai bine acest lucru. Vă recomandăm să consultați pagina „despre noi” a magazinelor și să urmăriți postările de pe rețelele de socializare pentru a afla mai multe detalii despre tipurile de produse comercializate

De exemplu, ai putea purta stiluri de bijuterii diferite in funcție de ocazie. Acest lucru ar putea însemna un lănțișor simplu cu pandantiv pentru un prânz și un colier statement, lucrat manual, pentru o nuntă sau o cină romantică. În acest caz, caută un magazin online care oferă varietate în stilurile de bijuterii prezentate.

Pe de altă parte, dacă ai un stil clasic și atemporal, s-ar putea să te atragă cerceii cu pietre prețioase și semiprețioase. Astfel, ai putea prefera magazinele de bijuterii care oferă look-uri clasice pentru toate ocaziile. Dacă ești o persoană creativă și cauți piese de bijuterii unicat, atunci piesele realizate artizanal sau manual sunt o opțiune excelentă.

 

4. STABILEȘTE UN BUGET

Când vine vorba de cumpărături online de bijuterii este important să stabilești un buget. Acest lucru te ajută să restrângi căutarea și să te asiguri că te încadrezi într-o sumă prestabilită. Gândește-te cât de mult ești dispus(ă) să oferi pentru o brățară, un pandantiv sau o pereche de cercei?

De asemenea, poți stabili bugetul în funcție de tipul de bijuterii și de cât de des le vei purta. De exemplu, dacă porți cercei cu știfturi în majoritatea zilelor, vei dori o pereche de înaltă calitate, care poate rezista la uzură.

Pe lângă stabilirea costului produselor, atunci când faceți cumpărături online este important să luați în considerare și costul de transport sau alte taxe posibile. Cele mai multe magazine au un prag minim pentru transport gratuit specificat pe site.

CEL MAI BUN MAGAZIN DE BIJUTERII - GÂNDURI FINALE

În timp ce căutarea unui bijutier din localitatea ta, care să realizeze bijuterii la comandă poate dura o veșnicie, merită să cauți un magazin online de  bijuterii potrivit stilului tău. Astfel, vei putea obține piese frumoase și de înaltă calitate pe care să le porți în anii următori.

Pe podoabelemele.ro , vei găsi bijuterii din argint cu pietre prețioase și semiprețioase de toate culorile și formele, realizate manual și în serie limitată in India, Thailanda, Turcia și Indonezia. Piesele noastre unicat vor fi pe gustul tău, mai ales dacă îți place să te deosebești de mulțime.  În același timp, modelele clasice sunt modalitatea perfectă de a adăuga eleganță și rafinament ținutelor tale.

Așadar, dacă ești în căutare de cercei, pandantive, bratari sau coliere din argint cu pietre naturale, aruncă o privire la colecția de bijuterii a magazinului Podoabele Mele.

 

×