x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Silver Mountain - Vacanţe de cinci stele

Silver Mountain - Vacanţe de cinci stele

de Daniela Ivan    |    19 Iun 2008   •   00:00
Silver Mountain - Vacanţe de cinci stele

Silver Mountain, primul complex rezidenţial exclusivist din România, se ridică în Poiana Braşov pe o suprafaţă totală de 70 de hectare şi oferă 1.000 de apartamente, un hotel Radisson de 5 stele, care va fi decorat de către faimosul decorator francez  Jacques Garcia, precum şi un  club SPA, patronat de liderul mondial ESPA.Silver Mountain, primul complex rezidenţial exclusivist din România, se ridică în Poiana Braşov pe o suprafaţă totală de 70 de hectare şi oferă 1.000 de apartamente, un hotel Radisson de 5 stele, care va fi decorat de către faimosul decorator francez  Jacques Garcia, precum şi un  club SPA, patronat de liderul mondial ESPA.

"Primele 101 de locuinţe din complexul rezidenţial Silver Mountain sînt finalizate în proporţie de 80% şi vor fi livrate proprietarilor în luna decembrie", a anunţat Gustav Bianu, managing director la firma dezvoltatoare INR Management. Locuinţele sînt destinate persoanelor cu venituri peste medie care pot să-şi cumpere case de vacanţă la preţuri care pornesc de la 180.000 de euro (studio de 80 de metri pătraţi, inclusiv terasă) şi ajung la 500.000 de euro pentru un apartament cu patru camere de 220 de metri pătraţi. Cele mai scumpe locuinţe sînt penthouse-urile, care costă în jur de două milioane de euro.

AGREMENT. Complexul oferă primul teren de golf de 18 găuri din ţară, ce se întinde pe o suprafaţă de 440.000 mp şi este proiectat de David Hemstock, un renumit peisagist. Un alt nume de excelenţă care se alătură proiectului Silver Mountain este şi campionul mondial Ilie Năstase, care va patrona o şcoală de tenis. Alte opţiuni de petrecere a timpului liber includ piscină interioară, dar şi exterioară, patinoar, terenuri de squash, restaurante cu specific internaţional, cinematograf, şcoală de echitaţie etc. Investiţia totală se ridică la 350 de milioane de euro, din care cea în infrastructură este de 8 milioane de euro.

×
Subiecte în articol: economic silver mountain