Stocurile de sare sunt suficiente pentru deszăpezirea drumurilor în această iarnă
Stocurile necesare pentru asigurarea livrărilor de sare pentru deszăpezirea drumurilor în campania de iarnă 2019-2020 vor fi asigurate de către Societatea Naţională a Sării S.A., prin intermediul a cinci sucursale existente la nivel naţional.
"Societatea Naţională a Sării S.A., prin sucursalele sale - Exploatarea Minieră Râmnicu Vâlcea, Salina Slănic, Salina Ocna Dej, Salina Praid şi Salina Târgu Ocna - dispune de stocurile necesare pentru asigurarea livrărilor de sare pentru deszăpezirea drumurilor în campania de iarnă 2019-2020. În conformitate cu prevederile contractului încheiat cu Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A (CNAIR S.A), Societatea Naţională a Sării S.A. va livra, în baza comenzilor, cantitatea de sare necesară pentru deszăpezire către cele şapte Direcţii Regionale de Drumuri şi Poduri (Bucureşti, Craiova, Timişoara, Iaşi, Braşov, Cluj şi Constanţa). Societatea Naţională a Sării S.A. a întreprins măsurile necesare pentru a asigura, în mod ritmic şi la timp, livrarea sării pentru deszăpezire în sezonul de iarnă 2019-2020, atât către CNAIR S.A, cât şi către alţi clienţi, autorităţi şi instituţii locale", menţionează sursa citată.
Societatea Naţională a Sării este una de interes major pentru economia românească şi unul dintre primii zece producători de sare din Europa. Compania este o societate pe acţiuni cu capital majoritar de stat (51%), capitalul privat fiind deţinut de către Fondul Proprietatea S.A (49%).
În cinci dintre sucursalele sale (Salina Praid, Salina Târgu Ocna, Salina Slănic Prahova, Salina Cacica, E.M. Rm. Vâlcea), societatea a iniţiat şi a dezvoltat obiective cu caracter turistic şi balnear.

Ştiri din .ro
Mișcare importantă pe piața financiară. BNR a redus dobânda cheie la 1,25% pe an
4 pași pe care trebuie să îi parcurgi înainte de a închiria un autocar sau microbuz
Economia mondială se va redresa greu din cauza celui de-al doilea val al pandemiei
Ce produse s-au scumpit cel mai mult în decembrie 2020
Cum pot folosi companiile banii obținuți din granturi
Ce produse și servicii s-au scumpit cel mai mult în luna decembrie 2020
(P) Cum poți economisi bani folosind reduceri, vouchere și cupoane online
Inflația s-a situat la 2,1% în decembrie 2020. ALimentele s-au scumpit cu 3,24%
(P) Principalele tipuri de furtunuri industriale și stocul generos de la Tehnovest
Principalele motive pentru care să apelezi la un detectiv privat
Tendința de a trata toți angajații la fel
