x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Tomas Spurny este noul preşedinte executiv al Erste BCR

Tomas Spurny este noul preşedinte executiv al Erste BCR

de Daniela Ivan    |    27 Ian 2012   •   10:37
Tomas Spurny este noul preşedinte executiv al Erste BCR

Tomas Spurny, pana in prezent director general la CIB Bank Ungaria, este noul presedinte executiv, in locul lui Dominic Bruynseels, aanuntat BCR, printr-un comunicat de presa. Consiliul de Supraveghere l-a numit pe Tomas Spurny, 46 de ani, in pozitia de presedinte executiv, acesta urmand sa preia mandatul de conducere la 1 aprilie, de la Dominic Bruynseels, aflat la expirarea mandatului.

Spurny a ocupat ultimii zece ani functia de director general la mai multe institutii financiare si bancare importante din Slovacia, Cehia si Ungaria.

In ultima perioada el a fost directorul general al CIB Bank Ungaria, membra a grupului financiar italian Intesa Sanpaolo. Inainte de a activa in domeniul bancar, Spurny a lucrat cativa ani la firma de consultanta pentru management McKinsey and Company, oferind consiliere institutiilor financiare pe diverse piete din Europa Centrala si de Est (ECE).

Consiliul de Supraveghere al Bancii Comerciale Romane (BCR) a decis, vineri, extinderea Comitetului Executiv al bancii, la de cinci membri in prezent la sapte, prin includerea pozitiei de vicepresedinte executiv operatiuni (Chief Operating Officer) si a pozitiei de vicepresedinte executiv Trezorerie, Piete de Capital si Group Large Corporates, functie de sine statatoare nou infiintata, se arata intr-un comunicat al bancii detinute de grupul austriac Erste.

×
Subiecte în articol: erste bcr