x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Top 6 avantaje ale utilizării de prețuri electronice cu LED-uri pentru totemul tău din benzinărie

Top 6 avantaje ale utilizării de prețuri electronice cu LED-uri pentru totemul tău din benzinărie

16 Mar 2022   •   11:06
Top 6 avantaje ale utilizării de prețuri electronice cu LED-uri pentru totemul tău din benzinărie

În ultimii ani, utilizarea LED-urilor a devenit din ce în ce mai populară. Astăzi le putem întâlni în corpurile de iluminat stradal, în componența semafoarelor sau indicatoarelor rutiere, dar mai ales în componența reclamelor luminoase led.

Motivele principale pentru folosirea din ce în ce mai frecventă a LED-urilor în fabricarea panourilor electronice performante sunt reprezentate mai ales de eficiența acestora. Vorbim, desigur, despre consumul diminuat de energie electrică al acestora, dar și despre vizibilitatea crescută a LED-urilor, indiferent de intensitatea luminii naturale, spre deosebire de alternativele clasice ale acestora. 

Afișajul electronic pentru totemurile de benzinărie este soluția excelentă atunci când vine vorba de promovarea acestui tip de afacere. Despre avantajele utilizării de prețuri electronice cu LED-uri pentru totemul montat în benzinăria pe care o administrezi îți vom spune mai multe în rândurile ce urmează. Iată de ce ar trebui să apelezi la acest tip de afișaje electronice cu LED. 

 

  • Clienții tăi vor fi informați în timp real despre prețul combustibilului la pompă

Prețurile practicate la pompă pot oscila chiar și de la o oră la alta. Iar de acest aspect suntem siguri că nu ești străin. Un afișaj electronic montat în punctul cu cea mai bună vizibilitate îți va putea aduce mult mai mulți clienți, tentați de ofertele cu care vii în întâmpinarea lor. 

 

  • Vei câștiga mai mult timp, prin programarea simplă a afișajului din telecomandă sau de la calculator

Un totem de benzinărie de calitate îți va oferi posibilitatea de a programa sau modifica în timp real mesajele afișate. Cu ajutorul unui program intuitiv și foarte ușor de folosit chiar și de către cei mai puțin experimentați, panoul de afișaj electronic va comunica potențialilor tăi clienți prețul corect pentru fiecare tip de combustibil în parte. Poți face modificări ori de câte ori dorești sau este nevoie, utilizând un calculator sau o telecomandă, astfel încât cei care vin să alimenteze să se bucure de transparență și comunicare eficientă. 

 

  •  Vei oferi vizibilitate, în orice moment al zilei

Așa cum îți spuneam și la începutul acestui material, afișajele cu LED sunt cea mai bună soluție de promovare, dacă îți dorești ca potențialii tăi clienți să poată vedea de la distanță prețurile afișate pe totemul din benzinărie. Indiferent de intensitatea luminii naturale, LED-urile vor oferi o claritate excelentă pe toată durata zilei. 

  • Vei câștiga notorietate, prin aspectul profesional al unui totem cu afișaj LED

Cu toții căutăm cea mai bună soluție pentru a ne prezenta în fața clienților într-un mod cât mai profesional. De ce nu am face același lucru și când vine vorba de afacerea noastră? Vrei ca totemul din benzinărie să invite cât mai mulți clienți aflați în căutarea produselor și a serviciilor premium? Un afișaj electronic cu LED te va ajuta să ajungi mai aproape de obiectivul tău! Cu ajutorul acestui tip de panou electronic, vei reuși să te diferențiezi de concurență!

 

  • Îți vei putea promova produsele 24/7

Orice tip de reclamă e binevenită. Dar cum ar fi să știi că una singură te va ajuta să-ți promovezi produsele non-stop, plătind o singură dată pentru ea? Totemul din benzinărie nu are costuri ascunse ori suplimentare, în afară de plata consumului de energie, care va fi una surprinzător de mică (despre care îți vom spune mai multe la punctul următor). Cum sună pentru tine ideea de reclamă pentru afacerea ta pentru care plătești o singură dată, funcțională 24/7?

 

  • Vei economisi la factura de energie

Datorită eficacității LED-urilor, consumul de energie al totemului de benzinărie va fi unul mult mai mic decât în situația în care ai apela la un afișaj electronic obișnuit. În plus, LED-urile OSRAM oferă nu doar un consum de energie redus, ci și un unghi mult mai mare de vizibilitate, oferind o iluminare omogenă, deloc obositoare pentru ochi. Nu în ultimul rând, un alt avantaj al acestei clase de LED-uri este reprezentat de o durată de viață foarte mare, ceea ce te va scuti, în timp, de la cheltuieli inutile.

 

Pe totemul de benzinărie, în afară de prețurile propriu-zise la combustibil, mai poți adăuga:

 

  • un ceas electronic integrat - care va indica cu precizie data, ora și temperatura;
  • un afișaj electronic pentru mesaje text - pentru oferte, mesaje promoționale sau programul de funcționare al benzinăriei.


Dacă te interesează să afli ce preț are un panou de afișaj electronic, te invităm să îți alegi modelul preferat de totem pentru benzinărie și să ceri detalii aici.

 

×