x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Transgaz devine membru al Asociației pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România

Transgaz devine membru al Asociației pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România

26 Mai 2020   •   11:30
Transgaz devine membru al Asociației pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România

Transportatorul de gaze naturale Transgaz devine membru asociat în Asociaţia pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România (ARIR), a anunţat organizaţia.

Compania se alătură unui grup de elită de companii membre ARIR, precum: Bursa de Valori Bucureşti (BVB), Alro, Antibiotice, Banca Transilvania, BRK Financial Group Electrica, Electromagnetica, Franklin Templeton - Bucureşti, Hidroelectrica, Idea Bank, Nuclearelectrica, OMV Petrom, Purcari, Teraplast, Innova Project Consulting şi Envisia Transelectrica.

Membrii ARIR au acces la conţinut exclusiv pentru implementarea celor mai bune practici în Relaţia cu Investitorii şi Guvernanţa Corporativă, sesiuni de instruire adaptate nevoilor lor şi obiectivelor pentru Relaţia cu Investitorii, participă la proiecte de dezvoltare a pieţei de capital.

Transgaz este operatorul tehnic al Sistemului Naţional de Transport (SNT) gaze naturale şi asigură transportul a peste 90% din gazele naturale consumate în România. Compania are peste 13.350 km de conducte principale de transport şi conectări pentru alimentarea cu gaze, din care 370 km de conducte de transport internaţional gaze.

Acţiunile Transgaz au fost admise la tranzacţionare în 2008, în urma unei Oferte Publice Iniţiale (IPO): cea mai mare valoare a unei oferte pusă în vânzare şi primul IPO din istoria BVB cu drepturi de alocare ataşate.

ARIR este o organizaţie non-guvernamentală şi non-profit, înfiinţată în noiembrie 2008, cu scopul de oferi emitenţilor actuali şi potenţiali o platformă pentru dezvoltarea profesioniştilor în relaţia cu investitorii şi pentru a contribui la implementarea celor mai bune practici în comunicarea cu investitorii şi în guvernanţa corporativă.

×
Subiecte în articol: transgaz bvb arir