x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Trucuri prin care să îți păstrezi partenerii de afaceri mereu aproape

Trucuri prin care să îți păstrezi partenerii de afaceri mereu aproape

23 Noi 2022   •   13:53
Trucuri prin care să îți păstrezi partenerii de afaceri mereu aproape

Dacă ești deținătorul unui business știi cât de important este să ai alături de tine oameni cu care rezonezi, cu care împărtășești aceleași valori și care te pot ajuta să îți crești business-ul.

Pe lângă echipa cu care lucrezi, colaboratorii sau partenerii tăi de afaceri sunt acea resursă importantă de care afacerea tare nevoie și căruia trebuie să îi acorzi o atenție deosebită.

Atunci când ne referim la parteneriate în business, putem să ne gândim la furnizorii tăi dar și la acele parteneriate strategice care te pot ajuta să îți promovezi businessul sau la acele afaceri cu care colaborezi pentru a oferi clientului tău un pachet de servicii unic.

Parteneriatele business sunt de fapt o relație care trebuie menținută pe termen lung și care se bazează pe anumite principii.

Iată care sunt acestea și cum să ții cont de ele pentru a te asigura că îți vei menține partenerii alături de tine Pentru cât mai mult timp.

 

Oferă întotdeauna valoare

O relație de afaceri se bazează pe același principiu ca oricare altă relație și anume pe faptul că trebuie să oferi întotdeauna valoarea pe care ai promis-o și pe care o primești și tu la rândul tău.

Având în vedere că partenerii tăi de afaceri te pot ajuta să devii mai vizibil sau să îți dezvolți afacerea este important să le oferi și tu aceeași reciprocitate.

Așadar nu uita să depui și tu un efort suplimentar în menținerea relației cu partenerii tăi pentru a te asigura că te vei bucura de această relație pe termen lung.

 

Păstrează un contact constant

Indiferent de relația pe care o ai cu partenerii tăi de afaceri, a-ți aminti de ei doar atunci când ai nevoie nu este tocmai un gest care să demonstreze că relația voastră este una de încredere.

Așadar nu uita să păstrezi contactul cu partenerii tăi importanți în mod constant chiar și atunci când nu ai nevoie de anumite servicii de la aceștia.

 

Arată-le recunoștința ta

Recunoștință este mai mult decât a-ți arăta aprecierea față de colaborarea pe care o ai cu partenerii tăi, este de fapt un gest uman care le demonstrează celorlalți că îți pasă. .

Oferă-le partenerilor tăi un gest prin care să le arăți cât de importanți sunt pentru tine și cât de mult îi apreciezi oferindu-le cosuri cadou de Craciun  pe cosuri-cadou.ro, de aceste sărbători.

Aceste coșuri cadou pot fi personalizate cu produse alese de tine, de la cei mai renumiți furnizorii din România, produse de calitate care vor vorbi despre calitatea relației tale cu aceștia, despre brand-ul tău dar și despre cât de mult îți apreciezi partenerii.

 

Cere feedback

Nu uita să ceri și părerea partenerilor tăi referitoare la relația pe care o aveți și la cum ai putea să îmbunătățești această relație.

De cele mai multe ori feedback-ul te poate ajuta să implementezi practici mult mai bune în business, în relațiile tale dar și să faci mai multe vânzări.

Toate aceste lucruri, care pot părea destul de simple la o primă vedere, au un rol esențial în business-ul tău și te pot ajuta pe termen lung să îți construiești relații bazate pe încredere.

Ține cont așadar de toate aceste trucuri pe care business-urile mari obișnuiesc să le folosească pentru a reuși și pentru a-și îndeplini obiectivele pe termen lung. 

 

×