x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Udrea aduce arabii la Bucureşti şi la mare

Udrea aduce arabii la Bucureşti şi la mare

06 Mai 2009   •   00:00
Udrea aduce arabii la Bucureşti şi la mare

România va avea un Birou de Turism în Emiratele Arabe Unite. Decizia a fost luată în urma vizitei Ministrului Turismului Elena Udrea în Emiratele Arabe Unite cu ocazia participării la târgul internaţional de turism Arabian Travel Market din Dubai.

Fiecare dintre cele trei emirate din zonă, respectiv Abu Dhabi, Dubai şi Sharjah, vor deschide câte un birou de turism în România.

La întâlnirile cu oficialii din emirate au fost discutate proiecte de investiţii care ar putea fi realizate în România, cu participarea oamenilor de afaceri din statul arab şi zona adiacentă.

"La întâlnirea pe care am avut-o cu oameni de afaceri emiratezi, aceştia s-au arătat extrem de interesaţi de investiţii în turismul balnear în jurul Bucureştiului, precum şi în turismul de litoral. Un grup de potenţiali investitori din zona Golfului Persic va vizita în acest sens România, la începutul lunii iunie", a declarat în comunicat Elena Udrea.

Ea a adăugat că a avut o întrevedere şi cu reprezentanţi ai companiei aeriene Emirates, care vor examina posibilitatea de a introduce curse regulate către Bucureşti.

×
Subiecte în articol: economic