x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Unele magazine Enel s-au redeschis. Accesul este restricționat pentru păstrarea distanței sociale

Unele magazine Enel s-au redeschis. Accesul este restricționat pentru păstrarea distanței sociale

18 Mai 2020   •   14:41
Unele magazine Enel s-au redeschis. Accesul este restricționat pentru păstrarea distanței sociale
Sursa foto: Victor Stroe

Unele magazine Enel Energie, Enel Energie Muntenia şi cele ale partenerilor, și-au reluat astăzi activitatea cu publicul, se arată într-un comunicat al companiei.

Lucrul cu publicul se va desfăşura în condiţii stricte de acces, care presupun obligativitatea purtării măştilor de protecţie și a păstrării distanţei sociale, astfel încât numărul de clienți din magazine va fi limitat. 

Magazinele Enel din Bucureşti, Giurgiu, Constanţa, Tulcea, Slobozia, Călăraşi, Timişoara, Reşiţa, Deva, Arad şi Lugoj, cu excepţia celor aflate în centre comerciale, s-au redeschis.

Și magazinele partenerilor Enel din Baia Mare, Satu Mare, Buzău, Ploieşti, Mehedinţi, Botoşani, Vaslui şi Focşani au fost redeschis, iar marţi se redeschide şi cel din Braşov.

Programul de lucru al magazinelor nu s-a schimbat. Clienții se pot informa despre programul locaţiei unde doresc sa meargă şi cu privire la orarul de audienţe accesând https://www.enel.ro/enel-energie/ro/informatii-utile/contact.html. Programul va fi disponibil şi la intrarea în magazin, vizibil din exterior.

Zonele de aşteptare din cadrul magazinelor vor fi închise, sistemul de alocare bonuri de ordine va fi suspendat momentan, accesul în magazin se va efectua în ordinea sosirii.
Compania recomandă clienţilor să folosească mănuşi de unică folosinţă, un instrument propriu de scris, să-şi verifice starea de sănătate înainte de efectuarea deplasării ( temperatura corporală şi starea generală de sănătate), iar în situaţia prezentării unor simptome (febră, dificultăţi respiratorii, tuse, durere în gât, răceală) să renunţe la efectuarea deplasării, întrucât persoanele care prezintă astfel de simptome, precum şi persoanele fără mască de protecţie nu vor avea acces în magazine, fiind asigurat triajul epidemiologic.

Persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, vor avea acces cu prioritate dimineaţa, până la ora 11, motiv pentru care persoanele care nu fac parte din această categorie sunt rugate să evite acest interval orar pentru a nu mări timpul de aşteptare. 

 

×
Subiecte în articol: enel