x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Emisia OTV, întreruptă timp de trei ore. Vezi de ce

Emisia OTV, întreruptă timp de trei ore. Vezi de ce

15 Mar 2012   •   12:59
Emisia OTV, întreruptă timp de trei ore. Vezi de ce

CNA a decis, astazi, sa intrerupa emisia postului de televiziune OTV timp de 3 ore, in intervalul 18:00 - 21:00, pentru ca televiziunea difuzeaza continuu publicitate politica la Partidul Poporului si la "viitorul presedinte al Romaniei" Dan Diaconescu, in afara perioadei de campanie electorala, informeaza Mediafax.

Sanctiunea a fost propusa de Christian Mititelu si a vizat mai multe emisiuni 'Dan Diaconescu Direct' din perioada 20 ianuarie-11 martie. In aceasta perioada, pe OTV au fost transmise, sub diferite forme, mesaje de publicitate politica pentru "viitorul presedinte al Romaniei" Dan Diaconescu, dar si pentru formatiunea politica pe care acesta o conduce - Partidul Poporului.

In intervalul 18:00 - 21:00, postul va fi obligat sa transmita doar un carton cu textul deciziei de sanctionare primita de la CNA.

Ultima sanctiune primita de la CNA de OTV a fost o amenda de 200.000 de lei pentru preluarea si difuzarea imaginilor cu fostul premier Emil Boc dezbracat. Pentru difuzarea acelorasi imagini, emisia postului Antena 1 a fost suspendata 10 minute in prime time.

×