x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Holograma celebrului Charlie Chaplin, pentru prima dată în platou unei televiziuni din România

Holograma celebrului Charlie Chaplin, pentru prima dată în platou unei televiziuni din România

de Cosmina Stoicescu    |    13 Aug 2012   •   12:01
Holograma celebrului Charlie Chaplin, pentru prima dată în platou unei televiziuni din România

Dan Negru urca din nou pe prima pozitie in clasamentul audientelor cu “Demascarea', editia de ieri a indragitei emisiuni tinandu-i pe telespectatori aproape de Antena 1. Duminica aceasta, cei de acasa au avut ocazia de a vedea sase vedete in roluri inedite, ascunzandu-se in spatele unor masti spectaculoase. Simona Gherghe l-a adus in platoul emisiunii pe Charlie Chaplin, Delia Matache a fost un extraterestru extrem de simpatic, Lavinia Sandru s-a ascuns in spatele mastii de chinez, iar Wilmark a venit deghizat in Gummy Bear, indragitul personaj animat. Si Sylvia le-a oferit telespectatorilor o surpriza pe cinste in rolul Cleopatra Stratan, iar in spatele incredibilei masti a Bestiei s-a ascuns nimeni altcineva decat Iuliana Marciuc.

Ieri, la “Demascarea', telespectatorii au avut parte de numeroase surprize, una dintre ele fiind holograma celebrului Charlie Chaplin, pentru prima data intr-un platou de televiziune din Romania. Pantaloni gri largi, bocanci, bastista alba la buzunarul sacoului, cravata, baston si palarie, aceasta a fost tinuta Simonei Gherghe in platoul “Demascarea'. Pe langa vestimentatia cunoscuta in intreaga lume, indragitei prezentatoare i-a fost modificata total fizionomia pentru a intra in rol. Sprancenele negre dese, nasul modificat, ochii puternic conturati, peruca, toate aceste aspecte au construit impecabil o masca de altfel greu de ghicit. Nimeni nu se astepta insa ca dupa interpretarea piesei “Je cherche apres Titine', vedeta sa se demaste si langa ea sa apara holograma lui Charlie Chaplin. Alaturi de spectaculoasa holograma, Simona a cantat demascata o a doua melodie, “Smile', ca un omagiu adus unuia dintre cei mai iubiti actori si regizori ai tuturor timpurilor, Charlie Chaplin.

×