x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri In Marea Britanie se vand toalete cu vedere la mare!

In Marea Britanie se vand toalete cu vedere la mare!

07 Sep 2018   •   09:05
In Marea Britanie se vand toalete cu vedere la mare!

In sudul Marii Britanii, o mica localitate din comitatul Cornwall a scos la vanzare toaletele ei publice. Anuntul primariei lauda "amplasarea formidabila" a cladirii, ideal situata pe malul marii. Imobilul ar putea fi transformat in local comercial sau intr-o mica resedinta. 

 

O inedita scoatere la licitatie. Localitatea Newlyn vrea sa scape de o cladire din piatra pentru un pret de pornire de 15.000 de lire sterline (aproximativ 16.000 de euro).

Chiar daca in descrierea ofertei este subliniata amplasarea extraordinara a imobilului, cu vedere spre mare, curiosii sunt atrasi din alt motiv: pana acum, constructia a servit ca toaleta publica, aflata la doi pasi de portul statiunii balneare. Amuzandu-se de ideea primariei, unii localnici regreta, totusi, inchiderea locului.

Anuntul postat pe internet vorbeste sumar de vechea destinatie a imobilului. Doar cateva cuvinte, care se pierd, practic, intr-o mare de laude, subliniindu-se, de asemenea, "oportunitatea fantastica" oferita eventualului cumparator. 

Potrivit anuntului care poate fi gasit pe site-ul Clive Emson, viitorul proprietar ar putea dezvolta, in functie de preferinte, "fie o unitate comerciala, fie ar putea amenaja o resedinta, cu o posibila extensie sau renovare completa. 

×
Subiecte în articol: Marea Britanie vanzare toaleta publica