x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri “În premieră”: mafia fondurilor de vânătoare şi victimele anorexiei în România, duminică seara, la Antena 3

“În premieră”: mafia fondurilor de vânătoare şi victimele anorexiei în România, duminică seara, la Antena 3

23 Mar 2012   •   11:53
“În premieră”: mafia fondurilor de vânătoare şi victimele anorexiei în România, duminică seara, la Antena 3

Emisiunea de reportaje “In premiera' prezinta, duminica seara, de la ora 21.00, traiectoria fondurilor de vanatoare ale statului obtinute de privati si trauma adolescentilor romani obsedati sa slabeasca.

Printr-o lege stramba, sute de fonduri de vanatoare ale statului au ajuns la privati pe ochi frumosi si fara licitatie, iar ei au facut macel printre animalele salbatice. Teama a pus stapanire pe cei care stiu povestea atribuirii fondurilor de vanatoare, dar guvernul spune ca el n-a gresit cu nimic. Cine sunt baietii destepti iesiti la vanatoare, aflati “In premiera', duminica, la ora 21.00, la Antena 3.

Inspirati de modele pe care le inteleg gresit, multi dintre adolescentii Romaniei au ajuns sa sufere de boli de nutritie. Se infometeaza, se tortureaza si se autodistrug. Intr-un singur an, numarul de tineri anorexici tratati in spital a crescut de cinci ori. “Chiar imi ziceam tot timpul: «Grasa, proasta si urata!». Simteam nevoia sa-mi bag unghiile in burta, pana imi iese sangele. Imi dadeam palme, efectiv, ca sa nu imi mai fie foame', este declaratia unei adolescente obsedate sa slabeasca. Traumele unei generatii viitoare, “In premiera', duminica, de la ora 21.00, la Antena 3.

Nu pierde “In premiera', duminica seara, de la ora 21.00, la Antena 3.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat la CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: mass media