x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Iulia Vântur, Gina Pistol şi DJ Wanda au cântat la închiderea sezonul de petreceri de pe litoral

Iulia Vântur, Gina Pistol şi DJ Wanda au cântat la închiderea sezonul de petreceri de pe litoral

de Cosmina Stoicescu    |    04 Sep 2012   •   12:05
Iulia Vântur, Gina Pistol şi DJ Wanda  au cântat la închiderea sezonul de petreceri de pe litoral

Sezonul estival s-a inchis sambata printr-o petrecere de zile mari organizata la LOFT Mamaia, pe plaja din fata hotelului Rex. Cateva sute de persoane au luat parte la “BlackOut Brunch', pentru a se distra, ultima data in anul aceasta, intocmai ca la St. Tropez.

Petrecerea a fost animata de un recital al trupei Fady&Zaidans, iar invitatele speciale au fost DJ Wanda, Iulia Vantur si Gina Pistol.

Iulia Vantur a cantat piesa “Cat de departe' a celor de la Holograf, iar Gina Pistol si-a demonstrat talentul artistic pe hitul lui Lykke Li, “I Follow Rivers'.

“Acesta este un concept de petrecere senzational, in care lumea se distreaza in miezul zilei ca noaptea. Ajungi pe plaja la pranz, imbracat frumos, iar seara cand apune soarele te duci deja la somn pentru ca ai petrecut ore in sir. Eu am urcat pe scena de doua ori si am cantat piesele My Sex is on Fire si No Woman, No Cry. A fost un show demential', declara DJ Wanda.

Wanda a ajuns la mare aproape de fiecare weekend din acest sezon estival si este de parere ca lumea se distreaza la Mamaia mai bine decat la Malibu sau St.Tropez.

“Am fost peste tot si pot sa spun ca vara cea mai tare distractie este la Mamaia. Nici la St.Tropez sau la Malibu n-am vazut asa mare nebunie ca la aceste petreceri din miezul zilei', mai spune DJ Wanda.

×