x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Iulian Vasile despre noul sezon X Factor: “O să fie show-ul anului”

Iulian Vasile despre noul sezon X Factor: “O să fie show-ul anului”

de Cosmina Stoicescu    |    09 Aug 2012   •   14:31
Iulian Vasile despre noul sezon X Factor: “O să fie show-ul anului”

Iulian Vasile, finalistul primului sezon X Factor a venit weekendul trecut la auditiile X Factor din Bucuresti, un bun prilej de a se reintalni cu parte din echipa, dar si de a asista la spectacolul pe care concurentii din acest an l-au facut pe scena X Factor. Incantat de ceea ce a vazut, Iulian a afirmat la sfarsit: “Va fi cel mai tare show. O mare si placuta surpriza pentru toata lumea'.

Pe 3, 4 si 5 august, concurentii celui de-al doilea sezon X Factor au urcat pe scena in fata noii generatii de jurati ai show-ului, dar si a bucurestenilor veniti sa asiste, in avanpremiera, la un super spectacol. Printre cei aflati in sala intr-una dintre cele trei zile de auditii s-a numarat si Iulian Vasile, finalistul primului sezon X Factor si concurentul care a reusit sa impresioneze publicul nu doar cu inflexiunile deosebite ale vocii sale, ci si cu atitudinea pe scena.

Iulian a fost foarte incantat de ceea ce a vazut la auditiile pentru acest sezon si nu doar ca a ramas in public pana la finalul lor, dar a si felicitat echipa si le-a spus celor prezenti ca este sigur ca sezonul care va incepe in toamna la Antena 1 va fi unul extraordinar. “O sa fie show-ul toamnei, sunt sigur. Am vazut si am ascultat concurenti foarte buni, voci puternice si, mai mult decat atat, am vazut oameni care au atitudine de star. Juriul va fi o surpriza placuta, nu vreau sa spun mai multe pentru ca vreau sa ii las pe telespectatori sa se convinga singuri, dar am asistat la cateva momente inedite si ii asigur ca au de ce sa urmareasca X Factor II la Antena 1', a declarant Iulian Vasile.

Auditiile pentru cel de-al doilea sezon X Factor s-au incheiat de curand. Concurentii selectati, dar si juriul se pregatesc acum pentru tabara de pregatire, etapa la finalul careia, dupa trei zile de pregatiri si teste, vor ramane cei mai buni 24 din concurenti.Dintre acestia, doar 12 vor intra in galele finale.

×