x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri VIDEO Juraţii X Factor prevestesc viitorul: “Vei fi o vedetă mare, cu toate defectele unei vedete mari!”

VIDEO Juraţii X Factor prevestesc viitorul: “Vei fi o vedetă mare, cu toate defectele unei vedete mari!”

14 Oct 2012   •   23:08
VIDEO Juraţii X Factor prevestesc viitorul: “Vei fi o vedetă mare, cu toate defectele unei vedete mari!”
Sursa foto: Antena1

Marian Stancu, are 18 ani si e din Bucuresti. Totusi, juratilor li se pare ca seamana cu Tom Cruise, cu James Dean in tinerete...le e greu sa se decida.

Marian canta “Lazy Song” a alui Bruno Mars. Cu ochelarii de soare la ochi, Marian se misca liber pe scena, fara nicio emotie si increzator in vocea sa. Juriul pare sa se simta bine, iar Bittman ridica din sparancene si pare placut surprins de vocea tanarului.

“Esti James Dean in miniatura!”, exclama Cheloo incantat. La capitolul muzica, juratul marturiseste ca nu are ce sa ii reproseze, dar ii spune totusi cum ii vedele el viitorul: “Cand o sa am eu 80-90 de ani, tu o sa fii deja o vedeta. O sa fii o vedeta, cu toate defectele unei vedete!”

Bittman e chiar mai increzator in viitorul tanarului: “O sa faci treaba buna, iti spun de pe-acum!”.

Dupa atatea laude, Marian spune si el ce are pe suflet: “Pana la urma, banii sunt bani, insa eu cant pentru public!”. Caci bani poti face din orice, insa muzica nu e pentru toti. Pustiul, despre care juratii cred ca are factorul X, e intampinat cu aplauze si inca doi DA, din partea lui Bittman si a Deliei.

Marian Stancu


×