x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri La trei săptămâni de la lansare, Giga TV concediază tot departamentul Sport. Explicaţia: televiziunea se politizează

La trei săptămâni de la lansare, Giga TV concediază tot departamentul Sport. Explicaţia: televiziunea se politizează

09 Feb 2012   •   14:54
La trei săptămâni de la lansare, Giga TV concediază tot departamentul Sport. Explicaţia: televiziunea se politizează

Nici nu s-a lansat bine, si Giga TV face primele concedieri. Tot departamentul Sport a fost dat afara, deunazi, pe motiv ca feedback-ul inregistrat in cele aproape trei saptamani de la lansare este sub asteptari. Situatia este dramatica pentru oamenii care s-au trezit pusi pe liber din senin. Unii dintre ei, fosti angajati la Prosport sau Cancan, apucasera sa-si dea demisia de la anterioarele locuri de munca cu doar cateva zile in urma.

Anna Dumitru, PR-ul postului, a confirmat concedierile: "Suntem la inceput de drum si incercam sa tinem cont de dorintele publicului. Din cauza feedback-ului inregistrat pana acum pe acel tronson orar (n.n. GTV Arena, 19.00-20.00), am hotarat sa renuntam la Sport urmand ca, din martie, pe acel interval, sa avem o alta emisiune". Probabil o emisiune cu si despre politicienii portocalii, daca tinem cont de orientarea politica a patronului Gheorghe Stefan si de faptul ca fostilor angajati li s-a explicat, conform surselor noastre, ca televiziunea va pune accentul pe emisiunile politice. In aceste conditii, Nuami Dinescu (cunoscuta publicului drept "Tanta", asistenta lui Teo), Dana Savuica (fost fotomodel, ex vedeta Playboy) si alte fete cunoscute din zona divertismentului au doua variante: sa se reprofileze sau sa-si caute urgent o alta slujba. Conform acelorasi surse, Gheorghe Stefan, zis Pinalti, este preocupat acum nu de concedierile de pe-o zi pe alta de la propria-i televiziune, ci de sarcinile pe linie de partid pe care le va avea de indeplinit la postul pe care-l patroneaza. Stefan este primar al orasului Piatra-Neamt si presedinte al organizatiei judetene a PDL.

Giga TV s-a lansat pe 24 ianuarie, printre vedetele postului numarandu-se Camelia Spataru (fosta stirista la PRO TV, ulterior, purtator de cuvant in guvernul Tariceanu), Catalina Mihaescu (ex. National TV, fosta sotie a chitaristului Eugen Mihaescu), Felicia Iordache (cu ani in urma, realizator Antena 1), Radu Purece (fost prezentator Antena 1), Octavia Negre (ex Realitatea TV), Cristina Liberis (ex TVR). (A.N., D.S.)

×
Subiecte în articol: concedieri giga tv