x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Mircea Radu imita la perfecţie ursul Fozzie din păpuşile Muppets

Mircea Radu imita la perfecţie ursul Fozzie din păpuşile Muppets

de Dana Andronie    |    02 Feb 2012   •   21:00
Mircea Radu imita la perfecţie ursul Fozzie din păpuşile Muppets

Oamenii care nu il cunosc ar putea crede ca Mircea Radu se umfla in pene. Insa intre el si public exista micul ecran, care il iubeste, caci altfel TVR nu l-ar fi pastrat in ograda sa. "Munca in televiziune este frumoasa daca o faci cu seriozitate si pasiune, si esti rasplatit asa cum meriti", sustine prezentatorul care s-a luat la intrecere cu anii...

● Jurnalul National: In viitorul apropiat, micul ecran va fi plin de staruri de sticla care se sparg la primul cuvant rostit live, fara prompter? Sau...?
● Mircea Radu: Eu nu iti pot raspunde la asta... Dar intreaba-i pe cei care pro­pun si aproba grile de programe in care se gasesc "starurile" pe care le pomeneai... Astia cred ca stiu raspunsul la intrebarea ta.

● Televiziunea este de genul feminin. Are calitatile si defectele unei femei? Care ar fi ele?
● Munca in televiziune este frumoasa daca o faci cu seriozitate si pasiune, si esti rasplatit asa cum meriti. Prin rasplata, ma refer la feedback-ul pe care-l primesti de la telespectatori, dar si la cel material, pentru ca nimeni nu traieste doar cu aer... Dar este si frustranta atunci cand nu se indeplinesc cele de mai sus.

● Femeile sunt un rau necesar. Iar barbatii sunt...?
● ...Sunt si ei acolo.

● Ce facea Mircea Radu la 13 ani?
● Mergea la Scoala Generala nr. 24, din Bucuresti, de pe Strada Tunari. Citea "Elevul Dima dintr-a saptea" de Mihail Drumes. Iesea deseori la film cu Anca, Bebita, Veronica si alti prieteni din vremea aceea. Imita la perfectie ursul Fozzie din papusile Muppets. Juca fotbal... Si, ca majoritatea celor de varsta aceea, se pregatea sa iasa din copilarie.

● Ti s-a reprosat vreodata ca te umfli in pene?
● Oamenii care nu ma cunosc pot avea aceasta parere.

● Daca ai fi pus sa prezinti vremea, ce-ai face?
● As prezenta vremea.

●Cand te-ai admirat ultima oara in oglinda?
● Nu m-am admirat – termenul mi se pare mai potrivit pentru o femeie, nu pentru mine. Dar ma uit in fiecare zi in oglinda, dimineata, cand ma barbieresc.

● Care sunt cei mai frumosi ani din viata lui Mircea Radu?
● Copilaria a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea.

● Ce soarta crezi ca are divertismentul? Cum a fost si cum a ajuns...?
● Nu stiu care va fi soarta divertismentului si nici nu cred ca poate cineva sa raspunda la asta. Cum a fost? A fost cu Toma Cara­giu, cu Puiu Calinescu, cu Dem Radulescu, cu Nicu Constantin, cu Jean Constantin... Pe scurt, cu oameni talentati, seriosi si indragostiti de meseria lor. Cum a ajuns? A ajuns la mana unor nepregatiti care arunca pe ecran tot soiul de martafoi si tute, spunand "asta vrea poporul"...

×
Subiecte în articol: mircea radu