x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri MOTIVUL pentru care ANDREEA TONCIU a intrat în DEPRESIE

MOTIVUL pentru care ANDREEA TONCIU a intrat în DEPRESIE

de Cosmina Stoicescu    |    10 Sep 2012   •   13:37
MOTIVUL pentru care ANDREEA TONCIU a intrat în DEPRESIE

Invitata in emisiunea Adrianei Bahmuteanu, celebra fosta asistenta tv Andreea Tonciu a declarat ca isi doreste foarte tare sa-si gaseasca un job serios.

'Chiar daca acum nu fac nimic, sunt stresata! Sunt stresata ca ma gandesc ce fac eu cu viata mea... Intru si in depresie uneori', i-a povestit ea Adrianei.

Andreea Tonciu a facut scoala de receptioner hotelier si are si ajutorul si sustinerea mamei sale care este proprietara unei florarii. Insa Andreea nu vrea nici sa practice meseria pe care a studiat-o si nici sa se angajeze in magazinul mamei sale de teama reactiilor presei.

'Eu am facut scoala de receptioner hotelier, dar o sa fac chestia asta abia dupa 30 ani. Pana atunci vreau sa mai apar pe la televizor. La magazinul mamei nu m-am dus, caci presa vorbeste foarte mult, e foarte rea si o sa zica ca sunt florareasa. Recunosc mie imi place mai mult in tv, dar n-am norocul acesta', a declarat bruneta la Antena2.

Andreea Tonciu are parul scurt?!

Andreea Tonciu a reusit sa-si ascunda in ultima perioada podoaba capilara distrusa si tunsa sub o mesa, dar Bahmu a convins-o sa renunte la ea pentru cateva minute.

Uite cum arata Tonciu fara parul fals!

×