x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Neatza cu Răzvan şi Dani, Acces direct şi Un show păcătos se întorc din vacanţă

Neatza cu Răzvan şi Dani, Acces direct şi Un show păcătos se întorc din vacanţă

de Cosmina Stoicescu    |    21 Aug 2012   •   12:13
Neatza cu Răzvan şi Dani, Acces direct şi Un show păcătos se întorc din vacanţă

Cu forte proaspete, pe 3 septembrie, Razvan, Dani, Simona Gherghe si Dan Capatos se intorc din vacanta. O lume mai buna, incepe cu o toamna mai vesela, iar vedetele Antenei 1 sunt gata sa le ofere telespectatorilor premisele unor sezoane pe cinste.

Dupa un sezon de succes incheiat, conform traditiei cu doua saptamani de transmisii in direct de pe plaja si o bine meritata vacanta, impartita intre familie si prieteni si filmarile pentru X Factor, Razvan si Dani revin de pe 3 septembrie in fiecare dimineata la Antena 1. Cu glume bune, momente inedite, invitati alesi pe spranceana, premiere muzicale si multe surprize, cei doi le vor inveseli zilele romanilor, asa cum o fac, fara greseala, de mai bine de patru ani. Alaturi le vor fi si in acest sezon Roxana si Vladut, dar si Ruxandra Luca si Marian Duta, cei pe mana carora Razvan si Dani au lasat matinalul in perioada in care au fost in vacanta.

Surpize le pregatesc telespectatorilor si Simona Gherghe si Dan Capatos. Cele mai tari exclusivitati din lumea mondena vor putea fi aflate si in aceasta toamna numai de la Antena 1. Dupa amiezele vor fi din nou relaxante in placuta companie a Simonei si a invitatilor ei de la Acces Direct, iar serile, mai pacatoase ca niciodata pentru ca Un show pacatos va avea o echipa mai sexy si mai pacatoasa, dar si un decor nou nout.

×