x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Noua identitate ANDU semnată de Seed Consultants

Noua identitate ANDU semnată de Seed Consultants

15 Mai 2012   •   08:29
Noua identitate ANDU semnată de Seed Consultants

Seed Consultants a finalizat procesul de branding pentru ANDU, un business 100% romanesc din Sibiu de articole sportive.

Pornind de la rezultatele auditului, Seed a definit platforma de brand si valorile: energie, perseverenta, trendsetter, leadership, ANDU fiind un brand ce defineste stilul de viata activ, sanatos si protector.

Designerii Seed au plecat de la ideea ca ANDU, bazandu-se pe calitatea incontestabila a produselor, are toate atuurile sa devina un lovemark. Logo-ul inglobeaza un simbol intuitiv, memorabil si prietenos, acela al unui elefant, care devine cel mai bun prieten, care te insoteste in fiecare zi si te impulsioneaza sa adopti un stil de viata sanatos, sa faci miscare, sa te bucuri de energia pe care ti-o ofera sportul si natura. Noua identitate vizuala pastreaza o legatura cu cea precedenta prin culoarea rosie, dar aduce si elemente noi si diferentiatoare prin introducerea fontului prelucrat si a simbolului.

“Suntem mandri de relansarea ANDU pentru ca am intalnit in aceasta companie din Sibiu oameni demni si curajosi care au renuntat la visul american si au ramas in tara sa-si duca mai departe visul romanesc – acela al unui business de familie sanatos, cu mare potential, dar si cu multe responsabilitati. Interventia noastra reprezinta tocmai trecerea ANDU de la produs la brand, de la un trening de bumbac la un mod de viata' – declara Dochita Zenoveiov, Managing Director Seed Consultants.

Odata cu noua identitate, Seed a dezvoltat si conceptul de retail creand o experienta ambientala inca de la intrare: un hub prin care intra sportivii pe stadion, muzica ambientala antrenanta, prezentarea articolelor pe anumite criterii, dezvoltarea designului vitrinei in functie de sezonalitatea produselor.

"Colaborarea cu Seed a fost una extrem de eficienta intrucat au inteles ce vrem, au stiut cum sa extraga informatia de la noi si au translatat-o la nivel grafic. Noi stim unde vrem sa ajungem cu business-ul, ei ne-au aratat cum s-o facem din punct de vedere strategie si imagine. Iar primele feedback-uri le vedem in reactia clientilor nostri fideli si, evident, in vanzari."- declara Alexandru Hanea, Director Marketing si Vanzari.

Seed Consultants este singura agentie de branding din Romania care are un parteneriat cu o companie internationala de consultanta de brand si design, Landor Associates fiind una dintre cele mai importante companii de branding globale, prezenta pe toate continentele cu peste 20 de birouri locale.

Printre clientii Seed Consultants se numara branduri romanesti renumite precum: Laboratoarele Vorel, Vulping, Volksbank, Scandia Food, Angst, Radio ZU, Petrom City, Antena 1, GSP TV, Galador, Intact Media Academy, Novatik, Final Distribution, VipAir. (http://seed-consultants.ro/category/proiecte/)

×
Subiecte în articol: mass media