x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Ooo, ce sărbătoare de Paşte la Antena 1!

Ooo, ce sărbătoare de Paşte la Antena 1!

de Cristiana Stamatescu    |    13 Apr 2011   •   19:48
Ooo, ce sărbătoare de Paşte la Antena 1!

Paştele revine la Antena 1 cu un program special, la care îşi aduc aportul deopotrivă vedetele Antenei 1, invitaţii acestora şi gazdele emisiilor speciale. Aşadar, telespectatorii vor sărbători la maXim alături de Mi­hae­la Rădulescu, Nae şi Vasile, Simona Gherghe, Răzvan şi Dani, Mihai Bendeac, Dan Negru. Pentru vineri, sâmbătă, duminică şi luni, echipa Antenei 1 le-a pregătit telespectatorilor un program cu muzică, umor, tradiţii româneşti şi filme de calitate.

Încă din dimineaţa de vineri,  22 aprilie, Răzvan şi Dani se pregătesc pentru o sărbătoare la maXim, cu invitaţi frumoşi, glume bune şi reţeta lui Vlăduţ, special gândită pentru un me­niu de Paşte senzaţional. Cu haioşii matinali românii se vor re­în­tâl­ni, de asemenea, duminică, 24 apri­lie, şi luni, 25 aprilie, însă între timp vor petrece alături de Simona Gher­ghe, Nae şi Vasile şi Mihaela Rădulescu.

Simona Gherghe îşi aşteaptă telespectatorii vineri cu o ediţie specială „Acces Direct”.

În cadrul emisiunii va fi difuzat un interviu în exclusivitate cu Angela Ciochină, cântăreaţa care anul trecut a fost internată în spital, într-o stare gravă, după ce rudele au găsit-o în casă în mizerie şi plină de răni, stare în care se presupune că a ajuns din cauza unei depresii prelungite datorate pierderii celor dragi. „Nu regret nimic. Tot ce a fost, chiar şi necazurile au fost la locul lor şi sunt acolo unde probabil că trebuie să fie. Şi necazurile vin şi pleacă, nu-i aşa? Regret totuşi că nu am copii, dar la vremea când aş fi putut să am copii eram prea mult plecată... Şi au trecut anii. Dar n-aş spune că mi-am sacrificat viaţa, pentru că am mers alături de muzică. Sunt foarte puternică, aşa mă consider, deşi acum sunt ca un avion fără aripi!”, a declarat Ciochină la „Acces Direct”. În seara aceleiaşi zile, de la ora 20:20, Nae şi Vasile, cu umorul lor, vor fi responsabilii cu buna dispoziţie.

Sâmbătă, 23 aprilie, de la 13:15, Antena 1 îi invită pe români să fie mai buni şi să contribuie la dotarea Spitalului de copii Grigore Alexandrescu, din Bucureşti, cu aparatură medicală şi mobilier. În acest sens, An­tena 1 împreună cu Fundaţia Me­reu Aproape organizează un teledon la care vor participa vedetele trustului Intact, dar şi personalităţi din lu­mea artistică. Seara, de la 20:20, telespectatorii îl vor reîntâlni pe Mihai Bendeac într-o ediţie specială „În puii mei”, dedicată Paştelui. Urmează „Gladiatorul”, un film care a scris is­torie, pentru ca de la ora 23:50 Antena 1 să transmită Slujba de Înviere.

În prima zi de Paşte, liniştită şi în formă maximă, Mihaela revine la Antena 1, locul unde s-a obişnuit să îşi petreacă Sărbătorile şi după ce a luat decizia de a renunţa la televizi­u­ne. De la ora 13:15, telespectatorii o vor putea vedea în „Splendoare de Sărbătoare”, alături de oameni dragi ei şi telespectatorilor. După ce va in­ter­preta o scenetă alături de partene­ra sa de o viaţă, Stela Popescu, Ale­xan­dru Arşinel va juca alături de An­da Adam. Cântăreaţa nu va fi singura care va trece printr-o experienţă ine­dită în emisiunea Mihaelei Ră­du­lescu. Andreea Bălan va încerca un număr de magie, iar Cătălin Mo­ro­-

­şa­nu va fi partenerul Adrianei Trandafir într-o scenetă care va face, cu siguranţă, deliciul telespectatorilor. Vor cânta Daniela Condurache şi Cons­tan­tin Enceanu, Viorica şi Ioniţă din Clejani, Mihai Trăistariu şi Sofia Vi­coveanca. Tot în prima zi de Paşte, Su­per Bingo Metropolis oferă premii în valoare de 5 milioane de euro. Sunt puse în joc 50 de maşini Dacia Duster şi premii substanţiale în bani. Trio-ul norocos va fi format din cartoane roz, violet şi albastre. Super Bin­go Metropolis le pregăteşte telespectatorilor şi momente deosebite cu invitaţi speciali, cu Romică Ţociu şi Cornel Palade, cu Raluca Lăzăruţ şi Escu. Dan Negru a pregătit, la rându-i, cele mai tari farse pentru ediţia din 24 aprilie a „Plasei de stele”.

A doua zi de Paşte, telespectatorii se vor reîntâlni cu Răzvan şi Dani, iar de la 13:15, cu Mihaela Rădu-lescu, în cea de-a doua ediţie a emisiunii „Splendoare de Sărbătoare”, pentru ca seara să urmărească un nou episod al serialului „Narcisa sălbati­că”.

×
Subiecte în articol: sarbatoare paste mass-media antena 1