x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri OTV solicită CNA reanalizarea deciziei prin care postului i s-a înjumătăţit licenţa audiovizuală

OTV solicită CNA reanalizarea deciziei prin care postului i s-a înjumătăţit licenţa audiovizuală

05 Apr 2012   •   10:09
OTV solicită CNA reanalizarea deciziei prin care postului i s-a înjumătăţit licenţa audiovizuală

OTV a solicitat CNA, prin avocatii sai, reanalizarea deciziei de sanctionare din 27 martie prin care postului i s-a injumatatit perioada pentru care avea acordata licenta audiovizuala.

Membrii Consiliului National al Audiovizualului (CNA) au decis, la sfarsitul lunii martie, injumatatirea perioadei pentru care OTV avea acordata licenta audiovizuala pentru incalcarea Legii Audiovizuale prin difuzarea in perioada 16 - 24 martie a publicitatii politice in favoarea Partidului Poporului Dan Diaconescu (PPDD).

Potrivit CNA, licenta audiovizuala era acordata pana la 1 aprilie 2013, iar OTV va putea emite in urma deciziei CNA pana la 28 septembrie 2012, luand in calcul numarul de zile al fiecarei luni.

Radiodifuzorul a fost sanctionat, pentru incalcarea legislatiei audiovizuale privind publicitatea politica, in ultimul an cu intreruperea programului de doua ori timp de 10 minute si o data cu trei ore.

De la obtinerea licentei in 2005, OTV a primit noua sanctiuni de intrerupere cu 10 minute a programului si de sapte ori cu cate trei ore.

Solicitarea OTV de reanalizare a deciziei din 27 martie a fost inclusa pe ordinea de zi a sedintei de joi, sedinta anulata insa din lipsa de cvorum. (Agerpres)

×