x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Ai o pasiune în care excelezi și vrei să împărtășești mai departe din experiența ta?

Ai o pasiune în care excelezi și vrei să împărtășești mai departe din experiența ta?

30 Iun 2023   •   09:00
Ai o pasiune în care excelezi și vrei să împărtășești mai departe din experiența ta?

Dacă ai ajuns în punctul în care ți-ai transformat pasiunea în profesie și ai posibilitatea să faci zi de zi ceea ce îți place, te numeri printre cei foarte norocoși. Următorul pas ar fi să te pregătești în direcția în care să poți da mai departe din experiența și pregătirea ta și altora care își doresc să urmeze același parcurs și te-au luat ca reper.

În cazul în care ai această vocație, urmează un curs de trainer formator la Aprendis și obține cunoștințele și certificarea de care ai nevoie pentru a putea profesa cu succes în acest domeniu!

Ce trebuie să știi pentru a putea fi formator?

Fie că vorbim de domeniul beauty, educație, tehnologie, afaceri și nu numai, dincolo de stăpânirea completă a informațiilor și abilităților ce vizează această zonă de activitate, pentru a putea fi formator trebuie să deții un set mai vast de cunoștințe. Printre acestea se numără structurarea și expunerea succintă și detaliată a informației, capacitatea de a contura prezentări interesante și atractive, control conștient asupra comunicării non și paraverbale; chestiuni de logistică, managementul emoției, reguli de conduită în ceea ce privește lucrul cu grupuri de cursanți, managementul situațiilor de criză, gestionarea conflictelor sau a situațiilor neplăcute și multe altele. Toate aceste aspecte vor fi abordate în cadrul cursului de trainer formator de la Aprendis și vei reuși să ți le însușești mai rapid decât ai crede.

Care este modalitatea de desfășurare a întâlnirilor de curs?

Pentru ca oricine să poată participa la sesiunile de curs, indiferent de programul aglomerat de zi cu zi, Aprendis a stabilit ca toate întâlnirile să se țină în regim de video-conferință, live, în cadrul platformei Zoom. Toți cursanții se întâlnesc cu trainerul lor timp de patru săptămâni, în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 10:00 și 14:00 pentru a asimila informații și a învăța cum să le pună în practică într-un mod cât mai eficient.

Te bucuri de o procedură simplă și rapidă de înscriere

Pentru a putea face parte din următoarea grupă pentru cursul de trainer formator tot ce trebuie să faci este să intri pe site și să completezi formularul de înscriere care te așteaptă în pagina destinată cursului. Îți vor fi solicitate date personale și documente de bază, precum buletinul, certificatul de naștere și căsătorie, plus diploma de licență. După ce ai transmis toate aceste informații, vei fi contactat în scurt timp pentru a-ți fi confirmată înregistrarea și a-ți oferi mai multe detalii despre modalitatea de plată și de desfășurare a cursului. Mare grijă însă pentru că sunt doar cinci locuri disponibile și se ocupă foarte rapid în ordinea solicitărilor, așa că dacă îți dorești ca unul să fie al tău, este necesar să te grăbești.

De ce să alegi cursul Aprendis?

Vei găsi nenumărate argumente în favoarea acestui curs în momentul în care alegi să îl urmezi, însă până atunci, iată doar câteva dintre avantajele care te vor convinge să faci acest pas:

  • Teoria se împletește cu practica la fiecare pas;
  • Te bucuri de exerciții practice la fiecare întâlnire;
  • Ai ocazia să înveți de la traineri cu experiență;
  • Programul este adaptabil;
  • Costurile sunt foarte avantajoase raportat la câștigurile pe care le vei obține după;
  • Primești diplomă acreditată de Ministerul Muncii, recunoscută la nivel național și internațional;
  • Deblochezi nenumărate oportunități în carieră.

Ajută și alte persoane să aibă parte de un parcurs profesional la fel de prosper ca al tău prin intermediul cursului de trainer formator de la Aprendis!

×