x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Platformă pentru negocieri directe de îngrijire a vârstnicilor din Germania

Platformă pentru negocieri directe de îngrijire a vârstnicilor din Germania

de Redacția Jurnalul    |    23 Aug 2023   •   19:15
Platformă pentru negocieri directe de îngrijire a vârstnicilor din Germania

Românii care vor să plece în Germania pentru a îngriji persoane vârstnice la domiciliu pot negocia acum direct cu familiile.

Românii care caută oferte de îngrijire a bătrânilor la domiciliu în Germania au de acum posibilitatea să negocieze direct cu familiile.

Prin plartofma marta sunt eliminați intermediarii, respectiv agenții și alți mijlocitori, pentru a stabilit perioada de  îngrijire, remunerație, documente, transport, asistență, traducere. 

„Fiecare îngrijitor cunoaşte frustrările asociate cu agenţiile. Înțelegerea cu o familie referitor la momentul de începere și plată poate să dureze zile întregi, deoarece comunicarea are loc prin intermediul a două sau mai multe agenții înainte să ajungă la familiile în cauză.Platforma noastră facilitează comunicarea directă și relaţii mai umane și respectuoase de ambele părți - îngrijitori și familii. Nevoia de agenți devine acum o problemă a trecutului.”, afirmă co-fondatorul marta, Philipp Buhr. „”

Astfel că atât îngrijitorii cât și familiile pot interacționa direct în timp real și chiar adăuga comentarii la ofertele negociate.

„Apreciez echipa care mi-a oferit suportul necesar și mi-a simplificat găsirea unui caz. Am lucrat la mai multe cazuri prin marta. Cu ajutorul aplicației, am reușit să găsesc oferte potrivite pentru mine și să negociez banii și alte condiții. Mulțumesc celor de la marta și recomand aplicația îngrijitorilor care încă nu s-au regăsit la locul dorit. Eu sunt mulțumită că fac ceva la care mă pricep, cu empatie și conștiinciozitate." spune Violeta Becheanu, utilizatoare a aplicației.

Peste 2000 de români și-au găsit până acum persoane care au nevoie îngrijire prin această platformă. Aceasta este transparentă și dispune de aplicație mobilă.  

 

 

 

 

 

 

×