x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Sistem de muncă hibrid pentru angajații unei importante bănci din România

Sistem de muncă hibrid pentru angajații unei importante bănci din România

24 Oct 2021   •   17:19
Sistem de muncă hibrid pentru angajații unei importante bănci din România

A treia cea mai mare bancă după active din România se pregăteşte pentru un viitor al muncii hibrid, în care angajaţii vor putea lucra de acasă jumătate de săptămână, chiar dacă activează în departamentele care presupun interacţiunea cu clienţii, potrivit Ziarului Financiar.

BRD - Groupe Société Générale se pregăteşte pentru un viitor al muncii hibrid. Angajaţii vor putea lucra de acasă jumătate de săptămână, chiar dacă activează în departamentele care presupun interacţiunea cu clienţii.

„În viitor, cadrul nostru general pentru telemuncă va cuprinde între 1 şi 3 zile de lucru la distanţă pe săptămână pentru persoanele cu funcţii care permit desfăşurarea activităţii la distanţă. Pe termen lung, vom continua să automatizăm şi să digitalizăm procesele pentru a permite tot mai multor funcţii, inclusiv în front-office, să beneficieze de facilităţi de muncă la distanţă“, a explicat Claire Schalenbourg, director executiv de resurse umane, BRD - Groupe Société Générale.

În România, Société Générale are aproximativ 10.000 de angajaţi în toate domeniile în care activează: banking, asigurări, centru de servicii externalizate, leasing, fonduri de pensii etc.

Şi angajaţii BCR, a doua cea mai mare bancă de pe piaţa locală după active, au un mod de lucru flexibil din septembrie 2021, iar soluţia hibridă propusă de bancă in­clu­de pentru angajaţii din sediul central posibilitatea de a lu­cra de acasă minimum o zi şi maximum trei zile pe săptămână, în funcţie de specificul activităţii.

Mediafax

×
Subiecte în articol: BRD munca hibrid