x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Râzi cu lacrimi! Cum a comentat Mircea Badea cazul ursului turbat. „Aspazia Cojocaru să spună că a fost ameninţată chiar de urs!”

Râzi cu lacrimi! Cum a comentat Mircea Badea cazul ursului turbat. „Aspazia Cojocaru să spună că a fost ameninţată chiar de urs!”

17 Sep 2012   •   09:18
Râzi cu lacrimi! Cum a comentat Mircea Badea cazul ursului turbat. „Aspazia Cojocaru să spună că a fost ameninţată chiar de urs!”

Umor debordant aseara, la emisiunea 'In gura presei'. Mircea Badea a comentat, timp de cateva minute, cazul ursului turbat, care a atacat trei oameni, ucigand un barbat in varsta de 71 de ani, pe o strada din judetul Dambovita.

'In continuare exista suspiciuni. Mai are sa vina giumbix, ala din America, am uitat cum il cheama... Gordon! Asa, sa vina giumbix din America, sa se intalneasca cu reprezentantii ursului, cu reprezentantii cocosului, cu reprezentantii plumbului si, in general, cu reprezentantii, astfel incat sa vada, sa investigheze... Acum cred ca este momentul ca Morar si Kovesi sa vina si sa ia padurea, cum spun ziaristii, la puricat... Desi, cand e vorba despre un urs, poti sa spui ca il iei la puricat? Ditai ursul cum sa-l pureci? Cum pe un purice nu poti sa zici sa-l ursulezi, asa nici pe un urs nu poti sa-l puri... ma rog, cum s-o zice... OK, revenind: ca sa o luam procedural, institutional, democratic si conform statului de drept... ca sa nu se dea o lovitura de urs, dupa ce s-a dat o lovitura de stat, Morar si Kovesi trebuie sa trimita multi procurori in teritoriu, sa ia padurea la pas si sa intrebe toate animalele daca au fost de fata, cum s-a intamplat, daca ursul vorbea urat, dac-a dat cu pietre cand era mic, daca statea pe langa ape si bea multa apa, ceea ce inseamna doua lucruri: unu, ca era hidratat si avea o piele elastica si nu facea riduri si doi, ca era turbat, ca asta e ideea. Si, dupa ce iau depozitii, de la toate animalele si de la toti cei in fenomen, sa-i puna sa jure. Pe sistemul 'Jur ca n-am lovit ursul nici cu laba-n pumn, nici cu pumnul in laba!', cum a fost atunci, cu domnul Basescu Traian, care una a fost intrebat si alta a jurat. OK... Dupa ce DNA-ul isi face treaba, rezolva cu animalele padurii... pac, ursul e mort, aici... nu se mai poate... vine Curte Constitutionala si incepe si Aspazia. E momentul ca doamna Aspazia Cojocaru, celebra pentru faptul ca este amenintata din doua in doua minute, e momentul ca si doamna Aspazia sa mai vina o data si sa spuna 'Eu am fost amenintata chiar de urs!'. Pai cum, doamna? 'Pai zicea: Mori! Mori! Mori!' Asta ar fi o lovitura teribila de imagine! Astfel, ar capata o noua dimensiune, constitutionala, toata daravela', a conchis Badea.

Vezi aici inregistrarea emisiunii 'In gura presei' de duminica, 16 septembrie (pentru comentariul referitor la cazul ursului turbat, salt la minutul 25)

×