x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Razvan Simion e liber de ziua lui! Vezi cum isi va petrece aniversarea!

Razvan Simion e liber de ziua lui! Vezi cum isi va petrece aniversarea!

de Cosmina Stoicescu    |    08 Aug 2012   •   12:33
Razvan Simion e liber de ziua lui! Vezi cum isi va petrece aniversarea!

Razvan Simion isi anivereseaza astazi ziua de nastere. Sarbatoarea l-a gasit intr-o pauza de filmari pentru X Factor, show-ul pe care il va prezenta si in aceasta toamna impreuna cu Dani Otil, colegul si prietenul sau de o viata, astfel ca simpaticul matinal de la Antena 1 va petrece alaturi de familie si prieteni.

Anul care tocmai a trecut i-a adus lui Razvan numeroase motive de bucurie: a devenit prezentatorul unuia dintre cele mai de succes formate tv din lume, X Factor, emisiunea pe care o prezinta la Antena 1 de la mai bine de patru ani, Neatza cu Razvan si Dani, a ramas in topul preferintelor telespectatorilor, s-a implicat, cu discretie, dar devotament, intr-o serie de campanii prin care le-a facut, fie si cu putin, viata mai usoara acelora aflati in momente mai putin placute din viata si are alaturi o familie minunata. Desi timpul nu i-a permis sa poata pleca in acest an intr-o bine meritata vacanta, aniversarea zilei de nastere s-a intamplat sa fie in acest an intr-o mica pauza de filmari, astfel ca Razvan va sarbatori alaturi de sotia sa Diana si de prieteni.

Colegii de la Antena 1 ii transmit sa aiba ani multi si buni si impliniri, cel putin la fel de multe si frumoase ca cele de pana acum.

×