x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Serile The Industry, Chilloutmedia, la Cărtureşti

Serile The Industry, Chilloutmedia, la Cărtureşti

23 Oct 2012   •   18:37
Serile The Industry, Chilloutmedia, la Cărtureşti

Joi 25 octombrie, începând cu ora 19:00, The Industry lansează prima ediţie din Serile The Industry, ChillOUTmedia, la Cărturesti.

Aparută pe piaţa din România de mai bine de un an, revista The Industry işi invită cititorii şi toţi pasionaţii domeniului la o îintâlnire chillOUTmedia pentru a se cunoaştem live & acoustic  într-o accapella de Q&As şi într-un cadru demn de asemenea conversaţie: Cărtureşti. Se va vorbi despre temeiul eforturilor jurnalistice în acest format A4 şi se va improviza pe seama câtorva articole din numărul de octombrie al revistei, alături de vajnici colaboratori precum Vărşăndan sau Mako. Participanţii sunt pasibili şi de o niscavai surpriză. Mai multe detalii insa, joi, de la ora 19:00, la Cartureşti.

Prezenţa se poate confirma la office@theindustry.ro

The Industry este o platformă de opinie şi analiză media la care contribuie voci pertinente din breaslă. Urmărind îndeaproape mişcările strategice, achiziţiile importante, cifrele relevante, echipele, leaderii şi evenimentele, revistă reuneşte informaţia esenţială din industria media. Reamintim celor interesaţi că The Industry poate fi procurata prin abonament, iar detaliile se găsesc pe www.theindustry.ro

×